دسر شکلاتی با نشاسته و ژلاتین یه دسر شیک و خوشمزه ست که روش تهیه خیلی آسونی هم داره. امیدوارم که این دسر شکلاتی خوشمزه رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی با نشاسته و ژلاتین
- شیر ۵ لیوان
- پودر کاکائو ۱/۴ لیوان
- شکلات تلخ ۱۰۰ گرم (من از شکلات سکه ای کارات استفاده کردم)
- کره ۶۰ گرم
- شکر ۱ لیوان
- نشاسته ذرت ۱/۴ لیوان
- پودر ژلاتین ۴ قاشق سوپ خوری
- قهوه فوری ۲ قاشق سوپ خوری
- خامه صبحانه ۱/۵ لیوان (حدود ۲۵۰ گرم)
- آب جوش ۱/۴ لیوان
دستور تهیه شکلاتی با نشاسته و ژلاتین ساده و شیک و خوشمزه
اول از انجام هر کاری، پودرژلاتین رو روی یک لیوان از شیر سرد بپاشید و بذارید روی حرارت غیرمستقیم تا به صورت بنماری حل بشه.
قهوه فوری رو داخل آب جوش حل کنید.
شکلات رو هم ذوب کنید یا به صورت بنماری یا داخل حرارت مایکروفر.
بقیه مواد شامل شیر، شکر، نشاسته، پودر کاکائو و خامه رو داخل ظرفی بریزید و ترکیب کنید.
در نهایت از صافی رد کنید تا مایه ای صاف و یکدست داشته باشید، بذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا خودشو بگیره و غلیظ بشه.
در آخر کره و شکلات مذاب رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه دوباره غلیظ بشه و به جوش برسه، حرارت رو خاموش کنید و ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید و یه بار دیگه از صافی رد کنید.
حالا مایه صاف یکنواخت رو داخل قالب موردنظر بریزید. داخل یخچال یک شب تا صبح بمونه تا آماده سرو بشه. نوش جان
- این مقدار دسر، با نصف مقدار مواد گفته شده درست شده، میتونید مواد رو نصف کنید بستگی به تعداد نفرات داره.
- این دسر رو به صورت تک نفره، داخل لیوان هم میتونید سرو کنید.
- قالب چرب کردن نمیخواد چون داخل مواد خامه هست، برای اطمینان خیلی کم با روغن چرب کنید.
- من از مواد سفید قبل از ریختن مواد شکلاتی کمی برداشتم و اول روی حفره های قالبم رو کمی پر کردم، بعد از بستن قسمت سفید، مایه شکلاتی رو روی اون تو قالب ریختم.
- در نهایت با خامه فرم گرفته با ماسوره ستاره شکوفه های ریز اطراف دسر پایپ کردم.
طرز تهیه دسر با نشاسته و پودر کاکائو
تورتا سن والنتینو (دسر ولنتاین) یه دسر شکلاتی ایتالیایی! این دسر را می توانید به صورت اسلایسی در رینگ و قالب و هم به صورت تک نفره درست کنید.
مواد لازم
- شیر 850 گرم
- ماسکارپونه 250 گرم
- شکلات تلخ 120گرم
- پودرکاکائو 50گرم
- پودرنشاسته ذرت 70گرم
- شکر 100گرم
- پودر نارگیل برای دیزاین
طرز تهیه
پودر کاکائو الک شده، شکر، پودرنشاسته را با هم مخلوط و سپس شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط می کنیم و بر روی اجاق گذاشته و مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ بشه و چند قل کوچک بزنه.
حالا نوبت اضافه کردن شکلات هست و هم میزنیم تا ذوب بشه و از روی اجاق برمیداریم وپنیر ماسکارپونه را به آن اضافه و خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یک دستی داشته باشیم.
بعد درون قالب سیلیکون ریخته بعد از ریختن دسر در قالب یا کاپهای تک نفره، یک شب در یخچال بهشون فرصت بدید و بعد سرو کنید و روش را با هر چیزی که دوست دارید دیزاین کنید من از پودر نارگیل استفاده کردم. نوش جان
نکات مهم
- من برای راحت تر خارج کردن این دسرها اونهارو درون فریزر می گذارم تا خودش را بگیره و راحتتر از قالب جدا می کنم.
- می تونید پنیر ماسکارپونه را که قبلا با محیط هم دما شده قبلا کمی با ویسک دستی هم بزنید تا پنیر خوب باز بشه و به راحتی با مواد مخلوط بشه.
- می تونید مقداری از دسر را با پنیر ماسکارپونه مخلوط و بعد از روانتر شدن به بقیه مواد اضافه کنید.
- می تونید دسرها با اسانس پرتقال یا آلبالو یا توت فرنگی به طعم های متفاوت در بیارید.