دمی گوجه یه غذای ساده و خوشمزه و البته فوریه که من عاشقشم. کلا زمان هایی که بیرون خیلی کار دارم و خونه نیستم دمی گوجه درست می کنم. تنها غذایی که میشه تو یکساعت آماده کرد دمی گوجه هستش. اینقدر تند انجام دادم خودم خندم میگرفت از کارم. داغم برگردوندم، خوبه برگشت آبروداری کرد. برای ته دیگش سیب زمینی درشت انتخاب کنید تا راحت و سریع غالب بزنید.
زمان پخت دمی گوجه زیاد نیست. من چون برنجم کم بود نهایت تو یک ساعت آماده شد.
طرز تهیه دمی گوجه ساده و فوری و خوشمزه
اول از همه یک عدد پیاز نسبتا بزرگ به صورت ریز یا نگینی خردش کنید با چند قاشق روغن تفت بدید سبک بشه.
نصف قاشق چای خوری زردچوبه بزنید. چهار حبه سیر پوست بکنید و رنده کنید به پیاز اضافه کنید. چند دقیقه تفت بدید یک قاشق غذاخوری سرپر رب گوجه اضافه کنید دو دقیقه تفت بدید.
پانصد گرم گوجه رو بشورید و رنده ریز بزنید اضافه کنید به مواد تابه پنج دقیقه زمان بدید تا بوی خامه گوجه و آبش گرفته بشه.
یک عدد سیب زمینی نگینی خرد کنید به گوجه اضافه کنید.
بعد چند دقیقه تفت خوردن دو پیمانه برنج که شستید اضافه کنید خوب مخلوط کنید و یک لیوان آب اضافه کنید نمک و فلفل هم یادتون نره.
دوستان آب باید یک بند انگشت بالای برنج بپوشون ممکن آب كمتری نیاز باشه در تابه رو بزارید شعله رو کم کنید زمان بدید تا آب برنج کم بشه.
در تابه رو بردارید مثل تصویر برنج به سمت بالا بکشید در تابه رو بزارید تا آب کامل کشیده بشه کف یه قابلمه نسوز یا همون تفلون چند قاشق روغن بریزید اجازه بدید کامل داغ بشه سیب زمینی کف قابلمه بچینید.
برنج داخلش بریزید فشرده کنید شعله پخش کن بزارید به مدت سی دقیقه دم بزارید پنج دقیقه آخر اطراف قابلمه میتونید کره ذوب شده بریزید تا اطرافش کامل برشته بشه.
من اینقدر عجله داشتم شعله پخش کن نذاشتم بازم ته دیگم جون سالم در برد من سیب زمینی بزرگ انتخاب کردم ورقه کردم قالب زدم اضافه اطرافش خرد کردم داخل دمی گوجه ریختم خیلی سادست این غذا دیگه.