4.8/5 - (17 امتیاز)

دستور کیک دو رنگ ساده و کاکائویی رو با تمام نکات و مقدار دقیق مواد از آماده کردن قالب گرفته تا آخرش نوشتم. اگه کیک دو رنگتون خراب میشه و به اونشکلی که دوست دارید در نمیاد، این دستور پخت رو امتحان کنید. لیوان مورد استفاده برای اندازه‌گیری دسته دار فرانسوی میباشد.

مواد لازم برای تهیه کیک دو رنگ ساده و کاکائویی

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر یک لیوان پر
  • ماست یک لیوان
  • روغن مایع یک لیوان
  • آرد ۲ لیوان پر
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

دستور کیک دو رنگ ساده و کاکائویی

طرز تهیه کیک دو رنگ ساده و کاکائویی
برای شروع ابتدا آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنین و دو قاشق از آرد را بعداز الک کردن بردارین و کنار بذارین.

دو قاشق پودر کاکائو را الک کنید و کنار بذارید. قالبتون رو با کره خوب چرب کرده و کامل آردپاشی کنید، فر را روی درجه ۱۸۰ روشن کنید.

تخم مرغ و شکر و وانیل را اول با دور کند همزن بزنید تا مخلوط شود و بعد با دور تند همزن هفت الی هشت دقیقه بزنید تا سفید و کشدار شود.

روغن را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید و بعد ماست را اضافه کرده یک دقیقه هم بزنید.

در آخر آرد رو کم کم اضافه کرده با دور کند همزن و یا با لیسک به صورت دورانی آرام هم بزنید تا حدی که مخلوط شود.

یک لیوان از مایه کیک را بردارید و با دو قاشق پودر کاکائو مخلوط کنید و دو قاشق آرد را که کنار گذاشته بودیم به مواد کیک اضافه کنید.

قالبتون که آماده است کمی ازمایه کیک بریزید و روی آن مایه ی کاکائویی، دوباره مایه کیک و مایه کاکائویی و در آخر این بار مایه ی کیک را بریزید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

به مدت ۴۵ دقیقه بازم چشمی نگاه کنید. درجه حرارت فر ها با هم فرق میکنه. اگر خلال رو در کیک فرو کنید و از مواد کیک نچسبید کیکتون پخته. بافت این کیک بی نظیر و طعمش محشررره.

کیکتون رو زود ازفر بیرون نیارد بعد ازاین که فررو خاموش کردید بذارید چند دقیقه داخل فر بمونه تا پف کیکتون نخوابه.


طرز تهیه کیک دو رنگ شکلاتی و ساده

مواد لازم برای قالب ۲۴ سانتی میان تهی

  • تخم مرغ ۵ عدد
  • شکر ۱.۵ لیوان تا ۲ لیوان
  • روغن مایع یک لیوان (من از نصف لیوان روغن مایع و ۱۰۰ گرم کره استفاده کردم)
  • شیر یک لیوان
  • ماست شیرین (نصف لیوان حدود ۳ قاشق غذاخوری)
  • آرد ۳ لیوان سر صاف
  • بکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

کلیه مواد در دمای محیط حداقل یه ساعت بمونن تا هم دمای محیط باشن به جز تخم مرغ

تخم مرغ های خنک و تازه رو با شکر و وانیل حدود ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا سفید و کش دار بشه.

آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم. آرد حتما مخصوص کیک باشه آرد نول سه صفر یا چهارصفر.

شیر و روغن رو به تخم مرغ ها اضافه می کنیم در حدود مخلوط شدن می زنیم. ماست برای نرمی و لطافت کیک هست حتما شیرین و سفت باشه و قابل جایگزینی با شیر هست یعنی همون مقدار می تونین شیر اضافه کنید.

سپس ترکیب آرد رو در سه مرحله به مواد کیک اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید زیاد هم نمیزنیم تا پف کیک نخوابه.

فر رو نیم ساعت جلوتر در دمای ۱۸۵ درجه گرم می کنیم. کف قالب رو با روغن جدا کننده چرب می کنیم.

روغن جدا کننده به صورت آماده هست در لوازم قنادی ها من خودم درست می کنم (ترکیب یه قاشق غذاخوری روغن جامد و یه قاشق غذاخوری روغن مایع و یک و نیم قاشق غذاخوری آرد، خوب هم می زنیم و با فرچه کل قالب رو چرب می کنیم.)

یک سوم مواد رو جدا کرده و پودر کاکائویی رو که در یه قاشق شیر دستور حل کرده بهش اضافه می کنیم و در قالب به صورت دلخواه میریزیم من به صورت لایه ای ریختم البته در لایه وسط.

سپس در فر ۱۸۵ درجه به مدت یک ساعت تا پخت کامل میزاریم. کلیه نکات کیک رو رعایت کنید یه کیک با بافت پنبه ای بهتون میده البته میشه اصلا از کاکائو استفاده نکنید و کیک ساده سفید درست کنید.

نوش جان