4.9/5 - (7 امتیاز)

باسلوق انار خونگی با آب انار طبیعی فوق العاده خوش طعم و خوش رنگ و خوشمزه. این باسلوق اناری که خیلی خوشمزست و خیلی هم سریع درست و برای شب یلدا یه انتخاب خیلی خوبه. امیدوارم که درست کنید و از طعم و مزه خوبش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه باسلوق انار برای شب یلدا

  • آب انار 2 لیوان
  • پودر نشاسته ذرت 6 یا 7 قاشق غذاخوری
  • عسل یا شکر 3 قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
  • خلال پسته 50 گرم میتونید از هر مغزی استفاده کنید
  • وانیل مقداری
  • رنگ قرمز خوراکی مقداری

دستور تهیه باسلوق انار برای شب یلدا

طرز تهیه باسلوق انار برای شب یلدا

برای شروع ابتدا آب انار را بگیرید. با هر وسیله ای که دارید میتونید از آب انار بازاری هم استفاده کنید بعد نشاسته را اضافه کنید مخلوط کنید.

در این مرحله چند قطره رنگ قرمز هم اضافه میکنیم تا خوش رنگ بشه. البته استفاده از رنگ به سلیقه شما بستگی داره و دوست نداشتید استفاده نکنید.

سپس آب انار رو روی حرارت قرار میدیم و مدام هم میزنیم بعد از 10 دقیقه پودر ژلاتین رو که با نصف لیوان آب مخلوط کردیم و اسفنجی شده رو به موادمون اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا به جوش بیاد و غلیظ بشه. دقت کنید تا حرارت کم باشه.

حدودا 40 دقیقه زمان میبره تا مواد غلیظ بشه. پس عجله نکنید و حرارت رو زیاد نکنید و مخلوط کنید تا باسلوق خوشمزه ای داشته باشید.

در آخر عسل وانیل و خلال پسته اضافه میشه و بعد از 5 دقیقه حرارت رو خاموش میکنیم. اگه آب انار ترش بود میتونید شکر یا عسل بیشتر اضافه کنید.

داخل ظرفی که سلفون انداختیم میریزیم و یک ساعت در یخچال قرار میدیم. بعد برش میزنیم و در پودر نارگیل میغلتونیم و در ظرف سرو میچینیم. به همین راحتی. تمام

نوش جان