این شیرینی بیسکویتی بدون فر یه شیرینی شیرینی مجلسی بدون پخت هست که خیلی راحت می تونید درست کنید تو خونه. واقعا خوشمزه و شیکه!
مواد لازم برای تهیه شیرینی بیسکویتی بدون فر
هر پیمانه رو 250 ML در نظر میگیریم
خمیر شیرینی
- پودر بیسکویت 200 گرم یا حدود یک + یک سوم پیمانه خواندن وزن رو جلد بیسکویت بهتون کمک میکنه)
- فندق خرد شده یا آجیل دلخواه 75 گرم یا سهچهارم فنجان یا دوسوم پیمانه
- پودر کاکائو 5 گرم یا دوسوم قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه 150 میلی لیتر یا دوسوم پیمانه (خامه صورتی های توی بازار اکثرا 200 گرم هستن)
- شکلات شیری یا شکلات دلخواه 300 گرم، رَنده شُدَش میشه 2 پیمانه
تزئین سطح شیرینی
- فندق خرد شده یا آجیل دلخواه
برای پرکردن حفره
- شکلات شیری یا شکلات دلخواه 100 گرم یا دوسوم پیمانه
- سس کارامل یا هر ماده ی شیرین و غلیظی مثل شیره ها، سس شکلات، عسل، مربا، کره بادام زمینی و غیره
طرز تهیه شیرینی بیسکویتی بدون فر
مرحله اول
در ظرفی خامه صبحانه رو روی حرارت کم قرار بده تا رقیق و داغ بشه. شکلات شیری رو داخلش قرار بده، 1 دقیقه صبر کن. سپس شعله رو خاموش کن و شروع کن به هم زدن تا شکلات کاملا آب بشه.
مرحله دوم
بیسکوییت رو پودر کن، اما نه خیلی ریز! پودر بیسکویت، فندق خرد شده و پودر کاکائو رو باهم خوب مخلوط کن. مخلوط خامه صبحانه و شکلات رو بهش اضافه و مخلوط کن و بذار کمی بمونه تا کمی سفت بشه. به اندازه ی 15 گرم (حدود ۱ قاشق غذاخوری ) از خمیر شیرینی رو بدار و گردش کن.
مرحله سوم
کمی فندق خرد شده رو در بشقاب بریز و توپ شکلاتی رو روش بغلتون. توپهای شکلاتی رو روی کاغذ روغنی قرار بده. از حلقه پخت یا کاتر کوکی به قطر 4 سانتی متر استفاده کنید (یا هرچیزی تو این مایه ها) و اون رو روی توپ فندقی شکلاتی قرار بده.
با استفاده از پشت قاشق چوبی یا اشیاء دیگر یا انگشت خود به آرامی یک سوراخ در توپ ایجاد کن. زیاد عمیق نشید از اونور سوراخ بشه و زیاد فشار وارد نکنید.
هر سوراخ رو با یک لایه کارامل پر کنید. شکلات شیری رو به روش بن ماری ذوب کن. لایه دوم رو با شکلات شیری پر کن.
شیرینی کاراملی شکلاتی رو به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که شکلات سفت بشه در فریزر قرار دهید. نوش جان