5/5 - (3 امتیاز)

شیرینی الماسی یکی دیگه از شیرینی های پرطرفدار عید هست. یه شیرینی خوشگل و خوشمزه با ماندگاریه بیشتر از یک ماه که مطمئنم همتون عاشقش میشید. چطور ممکنه یه شیرینی اینقدر راحت و خوشمزه باشه اونم با کم ترین مواد اولیه!

مواد لازم برای تهیه شیرینی الماسی

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • آرد ۲۸۰ گرم
  • پودرقند ۷۰ گرم
  • کره حیوانی ۷۵ گرم
  • کره گیاهی (مارگارین) ۷۵ گرم
  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • نشاسته ذرت ۲۰ گرم
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • نسکافه پودر شده یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه رومال

  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • پودر کاکائو یک‌ قاشق چای خوری
  • عسل یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای رویه

  • شکلات سفید ۱۰۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه ۳۰ گرم

طرز تهیه شیرینی الماسی خانگی

طرز تهیه شیرینی الماسی خانگی و خوشمزه
برای شروع ابتدا کره حیوانی و مارگارین رو دو دقیقه با همزن میزنیم تا یک دست بشه.

نکته: برای این دستور پخت شیرینی الماسی روغن جامد مناسب نیست.

سپس زرده های مرغ، نسکافه پودر شده، وانیل و پودرقند رو اضافه و دو دقیقه دیگه با همزن میزنیم. نشاسته ذرت هم اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم.

آرد رو کم کم و با استفاده از الک اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم. افزودن آرد رو تا زمانی ادامه میدیم که خمیر به دستمون نچسبه.

وقتی چسبندگی خمیر از بین رفت خمیر رو خیلی آروم با نوک انگشت ورز میدیم. دقت کنید این خمیر نباید زیاد ورز داده بشه چون داخلش کره به کار رفته و به روغن میفته.

بعد خمیر رو جمع میکنیم داخل نایلون میذاریم و یک ساعت در یخچال بهش استراحت میدیم.

بعد استراحت خمیر رو بین دو نایلون میذاریم و با وردنه به ضخامت نیم سانت بازش میکنیم. نایلون رویی رو برمیداریم و خمیر رو با کاتر دلخواه برش میدیم و داخل سینی میچینیم.

برای تهیه رومال زرده تخم مرغ، پودرکاکائو الک شده و عسل رو با هم مخلوط میکنیم.

از مواد رومال با قلمو روی شیرینی هامون میزنیم و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه میذاریم.

برای تهیه رویه شیرینی شکلات سفید رو روی بخار کاری بنماری میکنیم یا سی ثانیه سی ثانیه داخل ماکروفر میذاریم تا کاملا ذوب شه. پنیر ماسکارپونه رو با همزن میزنیم تا صاف و یکدست شه.

سپس شکلات سفید بنماری شده رو بهش اضافه میکنیم و با همزن در حد مخلوط شدن میزنیم. موادمون رو داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره بعد ازش توپک های کوچک تهیه میکنیم و روی شیرینی مون میچسبونیم. نوش جان