شیرین پلو با مرغ ریش ریش یه غذای خوشمزه و شیک و مجلسیه که برای مهمونی ها گزینه خیلی خوبیه و یه پلو مخلوط شیک و مجلسیه.
مواد لازم برای تهیه شیرین پلو با مرغ ریش ریش
- پوست خلالی شده یک پرتقال
- هویج دو عدد متوسط
- سیب زمینی دو عدد متوسط
- زرشک پلویی یک پیمانه
- خلال پسته و بادام هر کدام حدودا ۵۰ گرم (من بدون خلال هم درست میکنم)
- سینه مرغ یک عدد
- پیاز متوسط یک عدد
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- شکر حدودا دو قاشق غذاخوری
- ادویه جات برای پخت مرغ به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه شیرین پلو با مرغ ریش ریش
قبل از هر کار باید خلال پسته و بادام رو نرم کنیم، به دو روش میتونید انجام بدین یا حدود یک ساعت در گلاب خیس کنید و یا اگه از طعم گلاب توی برنج خوشتون نمیاد مثل من بذارین یکی دو جوش بخوره.
سپس خلال پوست پرتقال رو باید آماده کنیم. توی یه ظرف روی گاز میذاریم بجوشن و بعد آبش رو خالی میکنیم ، سه چهار بار تکرار میکنیم تا تلخی خلال ها گرفته بشه.
در مرحله بعد سینه مرغ رو با یه دونه پیاز متوسط و ادویه و زردچوبه و فلفل سیاه میذاریم بپزه و بعد ریش ریش میکنیم.
حالا باید مواد رو تفت بدیم.
اول سیب زمینی های خلالی رو سرخ میکنیم و بعد به ترتیب هویج، خلال پوست پرتقال، خلال پسته و بادام (اختیاریه من اغلب اوقات اصلا نمی ریزم) زرشک پلویی و سینه مرغ رو اضافه میکنیم و میذاریم تفت بخورن، بهش زعفران دم کرده و شکر و چند قاشق از آب مرغ اضافه میکنیم.
اجازه میدیم طعم مواد به خورد هم بره و آبش کشیده بشه و خوب سرخ بشن.
برنج رو در همین فاصله دم میکنیم و برای سرو روی دیس برنج رو با مایه شیرین پلو کامل میپوشونیم.
نکته: میتونید مواد رو جدا جدا سرخ کنید و به صورت نواری روی برنج رو باهاشون تزئین کنید.
نوش جان