5/5 - (1 امتیاز)

نان هویج و کشمش یه نون مناسب برای صبحانه و عصرانه است ترکیبش با کره خیلی خوب میشه. این نون رو من هیچ جایی ندیدم و خودم از یه سایت معتبر ترجمه کردم.

مواد لازم برای تهیه نان هویج و کشمش

  • آرد ۳ پیمانه
  • خمیرمایه ۱/۴ قاشق چای خوری
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • آب هویج ۱ و نیم پیمانه
  • کشمش ۳/۴ پیمانه
  • گردو خرد شده ۳/۴ پیمانه

طرز تهیه نان هویج و کشمش

طرز تهیه نان هویج و کشمش
در ظرف بزرگی آرد الک شده و خمیرمایه و نمک و دارچین را مخلوط کنید و هم بزنید بعد آب هویج را افزوده و خوب مخلوط کنید. یک خمیر چسبناک دارید چنان چه احساس کردید خمیر خیلی خشک است کمی آب هویج به آن اضافه کنید و ورز دهید.

کشمش و گردو را هم به خمیر افزوده و و روی کاسه را با کیسه فریزر چرب شده پوشانده حدود ۱۲ الی ۱۸ ساعت خمیر را استراحت می دهیم.

بعد از استراحت اول روی سطح کار را کاملا آردپاشی کرده و خمیر را روی آردها گذاشته و خمیر را به شکل یک توپ گرد کرده و با برس آردهای اضافی خمیر را گرفته و دوباره روی آن کیسه چرب شده بکشید و برای ۱ الی۲ ساعت دیگر در جای گرم استراحت دهید.

بعد از استراحت دوم یک کاغذ روغنی در تابه یا قابلمه گذاشته و آن را چرب کنید و خمیر را روی آن گذاشته و رویش را با فویل بپوشانید. (لازم نیست فویل دورتادور ظرف محکم شود به حالت آزاد و شل فویل را روی سر قابلمه یا تابه می گذاریم.)

حدود ۲۵ دقیقه با فویل در فری که ازقبل گرم کردیم می گذاریم و بعد از ۲۵ دقیقه فویل را برداشته و و ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگر می گذاریم نان بپزد.

بعد از اتمام پخت و در آوردن نان از فر تا داغ است روی آن پارچه تمیز انداخته و اجازه می دهیم نان خنک شود و بعد از اینکه کاملا خنک شد در نایلون می گذاریم.

برای درست کردن این نون یه خورده باید صبور باشین. خمیرش احتیاج به استراحت زیادی داره.

ولی خوبیش اینه که هی نمی خواد درگیرش بشین و مدام چکش کنید پس با خیال راحت خمیر رو آماده کنید و برید به بقیه کارهاتون برسید.