5/5 - (1 امتیاز)

کوفته کشک یه کوفته با یه طعم متفاوت و عالی! اگه طعم شوری کشک رو دوسj داشته باشی عاشق این کوفته میشی! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کوفته کشک

  • گوشت چرخ کرده حدود ۶۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • سبزی کوفته ۲/۳ پیمانه (شامل: تره، پیازچه، ترخون، مرزه، ریحون، شوید)
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • برنج نیم پز نصف پیمانه
  • برنج خام ۱/۴ پیمانه
  • کشک ۱ پیمانه
  • ماست ۲ قاشق غذا خوری
  • آرد ۲ قاشق غذا خوری
  • ادویه: نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر

طرز تهیه کوفته کشک

طرز تهیه کوفته کشک

برای شروع ابتدا گوشت رو به همراه پیاز (یدونه از پیازهارو ریز رنده کنید آبشو تا حدودی بگیرید) و ادویه ها و تخم مرغ و برنج نیم پز و ۱ قاشق آرد مخلوط کنید و بیفتید روش رو و فقط ورز بدین.

حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه تا حدی که وقتی کل گوشتتون رو از بالای ظرف به پایین پرت میکنید مابین راه گوشتتون تیکه تیکه و باز نشه و بدون تغییر شکل بیفته توی ظرفتون.

حالا از مواد ورز داده گوله هایی به اندازه نارنگی جدا کنید ، خوب گرد کنید تا درز و سوراخی نداشته باشن و بچینید توی سینی.

کوفته هارو ۱۵ دقیقه توی فریزر بذارید، تا خودشونو بگیرن.

تو این فاصله اون یکی پیاز رو داخل قابلمه مناسب حجم کوفته ها، تفت بدید زردچوبه و فلفل و .. بزنید، ۲ قاشق نعنا خشک و ۲ قاشق هم از سبزی کوفته که نگه داشته بودید رو به پیاز اضافه کنید.

حالا حدود ۳ لیوان آب جوش بریزید و شعله رو زیاد کنید تا آب و مواد جوش ریز بزنن، کوفته هارو آروم داخل قابلمه با فاصله قرار بدید، حالا شعله رو کم کنید و درقابلمه رو نیمه بذارید تا کوفته ها وا نرن.

بعد از حدود ۱۵ دقیقه که از پخت گذشت، برنج خام و ترکیب یکدست شده کشک و ماست و آرد رو به کوفته ها اضافه میکنیم به دلخواه میتونید ۲ قاشق هم زعفرون دم کرده اضافه کنید، حدود ۱۰ دقیقه به آخر پخت هم سیب زمینی های مکعبی خرد شده رو بریزید کنار بقیه مواد.

بعد از اضافه کردن این مواد کوفته ها ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگه رو حرارت بمونن تا روغن بندازن و جابیفتن، کوفته های خوشمزه تون آماده ست.

با پیازداغ و زرشک و گردو و تخم مرغ آب پز و خلاصه هرچی که دوست داشتید تزئینش کنید. نوش جون

لیست سبزی کوفته برای هر شهر و ذائقه ای متفاوته، پس قابل تغییر و جایگزینی هست.