این قرابیه خرما و گردو يكی از خوشمزه ترين و بهترين گزینه براي ماه رمضان، عيد و برای دور همي های ماه رمضان هست. طرز تهیه راحتی داره و فوق العاده خوشمزه و مقویه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه قرابیه خرما و گردو
- کره ۲۰۰ گرم
- روغن مایع ۱/۲ لیوان
- ماست چکیده ۱ قاشق غذا خوری (ترش نباشه)
- شکر ۱/۴ لیوان
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱بسته
- بکینگ پور ۱/۲ قاشق مربا خوری
- آرد ۴ونیم لیوان (کم کم اضافه کنید)
مواد مياني
- خرما ۲۵ عدد
- گردو نگینی خورد شده ۱/۲ لیوان
- دارچین ۱ قاشق مربا خوری
- گلاب (میتوتید حذف کنید) ٣ قاشق غذا خوري
برای تزئین
- پودر قند
دستور پخت قرابیه خرما و گردو
برای شروع ابتدا کره، روغن مايع، ماست چكيده، شكر، وانيل، بكينگ پودر و تخم مرغ رو داخل ظرف بريزين و خوب هم بزنيد در حدي كه يكدست شه. نيازي به همزن برقي نيست اگه نبود با همزدن دستي بزنید.
سپس آرد رو كم كم اضافه كنيد و موقع اضافه كردن آرد، الك كنيد. با نوك انگشت خمير رو ورز بدين تا يكدست شه.
دقت كنيد كه اگه زياد ورز بدين با گرماي دست روغن ميندازه و آرد بيشتري ميطلبه و بافتش رو از دست ميده. پس كم كم تا جايي كه خمير بدست بياد. براي من ٤ ليوان شد.
برای مواد مياني خرما ها رو در صورت دلخواه پوس بگيرين. هستش رو خارج كنيد و با دارچين و گلاب و گردو داخل غذا ساز و يا گوشت كوب برقي بزنيد تا يكدست شه. همين كه خرما خميري شكل شه كافيه.
برای آماده کردن قرابیه خمیر رو به صورت مستطیل با وردنه بین دو کاغذ روغنی و یا پاکت فریز باز کنید و از مواد خرما به صورت نوار تایپ کنید و رول کنید و سطح قرابیه رو با چنگال شکل بدین. سپس با چاقو به قطعات هم اندازه برش بزنید و با چنگال روش طرح بدید.
در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه سانتی گراد تا زماني كه زيرش طلايي شه بپزين از فر خارج كنيد و بزارين كاملا خنك شه.
بعد اينكه خنك شد داخل پودر قند بغلتونين طوري كه تمام سطح قرابيه پودر قندي شه. (در صورت دلخواه ميتونيد پودر قند رو حذف كنيد). نوش جان