5/5 - (1 امتیاز)

دو پیازه سیب زمینی یه غذای ساده و خوشمزه ست که تو شیراز بهش آلو دو پیازه میگن. پیشنهاد می کنم امتحانش کنید که هم خوشمزه ست و هم ساده و هم سالم.

مواد لازم برای تهیه دو پیازه سیب زمینی له شده

  • سیب زمینی ۴ تا ۵ عدد متوسط
  • پیاز ۲ تا ۳ عدد
  • نعناء خشک به مقدار لازم
  • تخم مرغ (به دلخواه) ۳ عدد (تو دستور اصلی نیست)
  • کره ۵۰ گرم
  • ادویه شامل نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم

طرز تهیه دو پیازه سیب زمینی له شده

طرز تهیه دو پیازه سیب زمینی له شده

برای شروع ابتدا سیب زمینی هارو بذارید آب پز بشن و همینطور تخم مرغ ها رو.

بعد سیب زمینی رو پوره، له یا رنده کنید و تخم مرغ ها رو هم رنده کنید و بذارید کنار.

حالا پیاز ها رو خلالی خرد کنید و سرخ کنید و بعد سیب زمینی و تخم مرغ رو اضافه کنید و ادویه های دلخواه رو بریزید.

در آخر نعنا خشک رو به همراه کره اضافه کنید و حدود ده دقیقه تا یک ربع دیگه با شعله متوسط تفت بدید تا مواد به خورد هم برن و باهم خوب ترکیب و سرخ بشن.

بعد از خاموش کردن حرارت کمی که از داغی افتاد سرو کنید. در کنار نون تازه با سبزی و خیارشور و گوجه کلی میچسبه.

تو رسپی اصلی و سنتی دو پیازه تخم مرغ اضافه نمیشه. من به دلخواه اضافه میکنم و خیلی عالیه، یشنهاد می کنم حتماً امتحان کنید.

مقدار کره و نعنا و … دلبخواهی هست، میتونید کمتر یا بیشتر اضافه کنید.

پیازداغ کاراملی داخل این خوراک هرچی بیشتر، خوشمزه تر! نوش جان