دو پیازه سیب زمینی یه غذای ساده و خوشمزه ست که تو شیراز بهش آلو دو پیازه میگن. پیشنهاد می کنم امتحانش کنید که هم خوشمزه ست و هم ساده و هم سالم.
مواد لازم برای تهیه دو پیازه سیب زمینی له شده
- سیب زمینی ۴ تا ۵ عدد متوسط
- پیاز ۲ تا ۳ عدد
- نعناء خشک به مقدار لازم
- تخم مرغ (به دلخواه) ۳ عدد (تو دستور اصلی نیست)
- کره ۵۰ گرم
- ادویه شامل نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
طرز تهیه دو پیازه سیب زمینی له شده
برای شروع ابتدا سیب زمینی هارو بذارید آب پز بشن و همینطور تخم مرغ ها رو.
بعد سیب زمینی رو پوره، له یا رنده کنید و تخم مرغ ها رو هم رنده کنید و بذارید کنار.
حالا پیاز ها رو خلالی خرد کنید و سرخ کنید و بعد سیب زمینی و تخم مرغ رو اضافه کنید و ادویه های دلخواه رو بریزید.
در آخر نعنا خشک رو به همراه کره اضافه کنید و حدود ده دقیقه تا یک ربع دیگه با شعله متوسط تفت بدید تا مواد به خورد هم برن و باهم خوب ترکیب و سرخ بشن.
بعد از خاموش کردن حرارت کمی که از داغی افتاد سرو کنید. در کنار نون تازه با سبزی و خیارشور و گوجه کلی میچسبه.
تو رسپی اصلی و سنتی دو پیازه تخم مرغ اضافه نمیشه. من به دلخواه اضافه میکنم و خیلی عالیه، یشنهاد می کنم حتماً امتحان کنید.
مقدار کره و نعنا و … دلبخواهی هست، میتونید کمتر یا بیشتر اضافه کنید.
پیازداغ کاراملی داخل این خوراک هرچی بیشتر، خوشمزه تر! نوش جان