کوکی موزی با کره بادام زمینی و مغز کارامل یه کوکی خوشمزه و مقویه که طرز پخت راحتی داره و زود آماده میشه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کوکی موزی با کره بادام زمینی و مغز کارامل
- کره ۵۰ گرم
- کره بادام زمینی ۵۰ گرم
- شکر قهوه ایی (نیشکر) ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- موز رسیده ۱ عدد
- آرد ۱۶۵ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- نمک کمی
- شکلات چیپسی مقداری
- گردو یا بادام زمینی نگینی خرد شده به دلخواه
- سس کارامل مقداری
دستور پخت کوکی موزی با کره بادام زمینی و مغز کارامل
قبل از شروع فر را با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید.
برای شروع ابتدا کره را ۱۰ دقیقه روی شعله کم قرار داده گهگاهی هم بزنید تا نسوزه، فقط کمی رنگش تغییر کنه.
آرد، نمک و بیکینگ پودر را الک کنید کنار بگذارید.
در ظرف دیگری کره، کره بادام و شکر را با قاشق بهم بزنید تخم مرغ و وانیل را افزوده، باز به زدن ادامه دهید سپس پوره موزه را اضافه و مخلوط کنید.
در آخر مواد خشک و شکلات چیپسی را اضافه و با لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید.
با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و به اندازه یک اسکوپ از خمیر برداشته به کمک قاشق کوچیک وسطش را گود کنید و از سس کارامل بریزید و روی آنرا با خمیر بپوشانید و در سینی که کاغذ روغنی دارد با کمی فاصله بچینید، روی کوکی ها را باز کمی شکلات چیپسی یا بادام بگذارید.
در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ الی ۱۲ دقیقه بپزید، طوری که زیر کوکی و اطرافش کمی طلایی شود کافیه و یا میتونید خمیر را در تابه ای که با کره چرب شده پهن کنید و در فر گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه.
حتما وسط نان را با سیخ چوبی چک کنید.
نکات مهم
- چون این کوکی نسبت به کوکی های دیگه بزرگتر هست مدت زمان فر هم تغییر میکنه و احتیاج نیست درون ظرف در بسته نگهداری کنید چون بافتش شبیه اسکون هست و در ظرف در بسته تردیش را از دست میده و کیکی میشه.
- درون قوطی فلزی که درش کیپ نشه یا جعبه نگهداری کنید.
- بدون فر هم میشه پخت.