این کوکی با چیپس شکلات بدون شکر قهوه ای یه شیرینی راحت و واقعا خوشمزه است با طعم شکلات که طرز پخت راحتی هم داره و برای پذیرایی عالیه و همه عاشقش میشن.
مواد لازم برای تهیه کوکی با چیپس شکلات بدون شکر قهوه ای
- کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۴۰ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
- نشاسته ذرت ۲۵ گرم (حدود ۲.۵ قاشق غذاخوری)
- شیر خشک قنادی ۱۵ گرم (حدود ۱.۵ قاشق غذاخوری)
- شکلات چیپسی ۴۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
- آرد سفید ۱۳۰ گرم (کمتر از ۱ لیوان)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکلات نوتلا یا شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای به میزان لازم
دستور پخت کوکی با چیپس شکلات بدون شکر قهوه ای
برای شروع کره و پودر قند الک شده رو اول با قاشق مخلوط کردم و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم.
در حین کار دور گیری کردم وانیل و نشاسته ذرت و شیر خشک قنادی رو هم ریختم و ترکیب کردم.
سپس آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم، خمیر ورز دادن نمی خواد، آرد زیادی هم به خمیر ندید با نوک انگشت جمع بشه و شکلات چیپسی هم ریختم، خمیر نرم و لطیفی هست، نیم ساعت یخچال استراحت قرار دادم.
بعد از استراحت خمیر رو ببن دو تا نایلون به قطر حدود ۵ میلی باز کردم و با کاتر دل خواه قالب زدم. در سینی چیدم و در فر از پیش گرم شده قرار دادم.
برای فر برقی دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد، المنت پایین روشن، طبقه وسط، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه. برای فر برقی، دمای ۱۶۰ درجه درجه سانتی گراد، طبقه وسط، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه.
بدون فر در فر دست ساز هم می تونید این کوکی خوشمزه رو درست کنید. بعد از اینکه کامل خنک شد روشون شکلات نوتلا یا شکلات صبحانه و یا شکلات تخته ای میشه ریخت.
نکات مهم
- با مقدار مواد بالا حدودا ۳۰ عدد شیرینی میشه.
- ماندگاری در صورت استفاده از کره حدود ده روز و در صورت استفاده از مارگارین دو الی سه هفته می باشد.
- جای کره از روغن جامد ترجیحا استفاده نکنید.