4.2/5 - (76 امتیاز)

کوکی دبل چاکلت یه کوکی کافی شاپی عالی که اگه فقط یکبار از این کوکی برای کسی بپزید تا ابد طعم بی نظیرش تو‌ خاطرش میمونه واقعا عالی و‌ زیباست!

مواد لازم برای تهیه کوکی دبل چاکلت کافی شاپی

  • آرد ۱۷۰ گرم
  • کره ۱۱۵ گرم
  • شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ متوسط ۱ عدد (واسه من بدون پوست ۵۵ گرم بود)
  • پودر کاکائو ۲۵ گرم
  • شکلات ذوب شده ولرم ۱۲۵ گرم
  • جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری استاندارد (اصلا جایگزین نکنید)
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری استاندارد
  • نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

دستور پخت کوکی دبل چاکلت کافی شاپی

طرز تهیه کوکی دبل چاکلت کافی شاپی

اول تمام مواد از نیم ساعت قبل به دمای محیط رسیده باشند.

کف سینی کاغذ بندازید و کنار بزارید. تمام‌ مواد خشک با هم یک بار الک کنید کنار بزارید.

شکلات رو بنماری کنید و دقت کنید خنک نشه ولرم باشه اگه خنک بشه بره قاطی بقیه مواد میبنده و تکه تکه میشه. پس لطفا دقت کنید
کره نرم و شکر رو تا حدی بزنید نسکافه ای بشه و ۸۰ درصد از شکر اینجا باید حل بشه حدودا ۵ دیقه این قسمت خیلی مهمه این مورد.

بعدش تخم مرغ وانیل اضافه کنید ۳۰ ثانیه هم‌ بزنید.

بعد شکلات بنماری ولرم رو هم مخلوط کنید یه دور مخلوط کنید و مواد خشک الک شده رو اضافه کنید فقط در حد ترکیب شدن با لیسک یا دور کند همزن مخلوط کنید گلوله های ۲۰ گرمی جدا کنید، گرد کنید بچینید تو سینی فرتون حالا سینی رو‌به مدت ۱ ساعت بزارید یخچال.

حتما بزارید استراحت کنه بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.

از فر در اوردید داغ و نرمه چند دقیقه موند از سینی خارج کنید روی توری قرار بدید اجازه بدید حسابی خنک شه.

حالا برای بینش میتونید از شکلات صبحانه، نوتلا، یا مثل من از گاناش استفاده کنید.

برای گاناش من از ترکیب ۱۱۰ گرم شکلات تلخ و ۴۰ گرم خامه صبحانه استفاده کردم.

خامه رو داغ کردم شکلات رو خرد کردم ریختم توش مرتب هم زدم تا تکه ای از شکلات باقی نمونه اجازه دادم خنک و سفت بشه.

تو این فاصله چند بار زیر و‌روش کردم هم زدم که یکدست تر خودش رو بگیره بعدش با همزن زدم که بافت بهتری بگیره که در این صورت با همزدن رنگش روشن تر میشه با قیف زدم بین کوکی و کوکی بعدی روش قرار دادم. نوش جان

نکات مهم

  • حتما تمام مواد هم دما باشند.
  • دمای فر و همزدن مواد در ایجاد ترک هایی که میخوره تاثیر داره.
  • حتما از ترازو استفاده کنید.
  • زیاد با دست با خمیر ور نرید گرم میشه خمیرتون.
  • حتما حتما ۱ ساعت استراحت کنه داخل یخچال.
  • از پودر کاکائو و شکلات مرغوب استفاده کنید.