فاج شکلاتی یه دسر ساده و خوشمزه! طرز تهیه یه فاج بادام زمینی و شکلات را به ساده ترین روش براتون آماده کردم. برای تهیه این خوشمزه تنها دو ماه نیاز دارید و بس، امیدوارم مثل من معتادش نشید!
مواد لازم برای تهیه فاج شکلاتی
- شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
- کره بادام زمینی شور ۱۵۰ گرم
- تاپینگ: بادام زمینی بوداده و شور، چیپس شکلاتی، که دلخواه هست
طرز تهیه فاج شکلاتی
برای شروع ابتدا شکلات ها را به روش بن ماری یا در ماکروویو ذوب کرده. سپس کره بادام زمینی را به آن اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
مخلوط را در یک سینی کوچک که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید. به طور منظم پخش کنید اگر قرار هست از تاپینگ بادام زمینی و … استفاده کنید الان موقعه ریختنش روی فاجمون هست
فاج را به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که ببندد در فریزر قرار می گذاریم پس از آن می توانید به یخچال منتقل کنید.
پس از خروج از فریزر می تونید اون را به اندازه دلخواه برش بزنید و نوش جان.
نکات مهم تهیه فاج شکلاتی
- اگر از کره بادام زمینی غلیظ تری استفاده می کنید، آن را در مایکروویو نیز گرم کنید تا نرم تر و راحت تر مخلوط شود!
- می تونید فاج را به مدت طولانی تر در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد حتما نیاز به فریزر نیست ولی چند ساعتی طول می کشد.
- به جای کره بادام زمینی می تونید از کره سایر مغزها حتی از ارده مایع هم استفاده کنید.
- می تونید به جای شکلات تلخ از شکلات شیری و سفید هم استفاده کنید.
- می توانید از انواع تاپینگمیوه خشک شده برای روی فاج استفاده کنید.
- می تونید فاجهاتون در قالب های کوچک سیلیکونی ریخنه و به اشکال مختلف در بیارید و کلی تنوع بهشون بدید.
- می تونید در درون فاجتون کمی پودر جوانه گندم اضافه کنید به اندازه ۱ تا نهایتا ۲ قاشق مرباخوری.