3.5/5 - (2 امتیاز)

کاپ کیک شیفون رو تا حالا درست کردید؟ اگه نه پیشنهاد می کنم این رسپی کاپ کیک شیفون رو از دست ندهید!

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شیفون

مواد لازم برای خمیر زرده (یعنی خمیری که با زرده های تخم مرغ درست می شود)

  • 3 عدد زرده تخم مرغ
  • شیر 40 گرم
  • 30 گرم روغن (روغن ذرت یا روغن مایع)
  • 50 گرم آرد قنادی (آرد کیک)
  • اسانس وانیل 1/2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای ترکیب سفیده های تخم مرغ

  • 3 عدد سفیده تخم مرغ
  • شکر 40 گرم
  • 4 گرم آب لیمو

دستور پخت کاپ کیک شیفون

طرز تهیه کاپ کیک شیفون

برای شروع ابتدا آرد را 3 بار الک کنید و کنار بگذارید

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده های تخم مرغ را داخل یخچال بگذارید.

روغن را در مایکروویو برای حدود 50-60 ثانیه (حدود 65-70 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

روغن را به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود.

شیر و زرده های تخم مرغ و نصف عصاره وانیل را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

سفیده تخم مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و با آبلیمو و نصف باقی مانده عصاره وانیل با سرعت زیاد در یک ظرف خشک و تمیز با همزن برقی هم بزنید.

وقتی حباب های بزرگ دیده شد 1/3 شکر اضافه کنید.

هم زدن را ادامه دهید و وقتی حباب های ریزتری پیدا کرد 1/3 دیگرشکر را اضافه کنید.

حین کار حتما چند باز ظرف را دورگیری کنید.

وقتی در حین هم زدن سفیده ها جای پره های همزدن دیده می شد، 1/3 آخر شکر را اضافه کنید.

سفیده را به حدی هم بزنید که حالت قله ای پیدا کند و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد.

1/3 از سفیده های فرم گرفته را روی خمیر زرده بریزید و هم بزنید.

حالا خمیر زرده را روی باقی مانده سفیده های فرم گرفته بریزید وبه حالت دورانی هم بزنید تا مخلوط شود مراقب باشید پف سفیده ها نخوابد.

مایع کیک را داخل 12 لیوان کاغذی بریزید.

در دمای 125 درجه سانتیگراد 30 دقیقه، یا 150 درجه سانتیگراد 10 دقیقه، یا 170 درجه سانتیگراد 5 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که روی آن ها طلایی شود بپزید.

حتما با سیخ چوبی پخت کیک را تست کنید چون حرارت فر های مختلف با هم متفاوت است.

اگر می خواهید روی کاپ کیک هایتان ترک نخورد بهتر است با دمای پایین بپزید.

دما ها در فر های متفاوت مختلف است برای همین چندین دما نوشته شده است. امیدوارم که درستش کنید و ازش لذت ببرید.