این کیک زردآلو شکلاتی هم خوشمزه ست هم بافت عالی داره هم یه شکل ظاهری دلبر داره وقتی برش زده میشه زردآلوهای خشک خیلی خوشگل دیده میشن داخلش یعنی لاکچریه!
مواد لازم برای تهیه کیک زردآلو شکلاتی
- چهار عدد تخممرغ
- یک لیوان شکر
- ۲۰۰ گرم کره به دمای محیط
- دو و نیم لیوان آرد سفید الک شده
- مقداری زردآلوی خشک خرد شده
- سه قاشق غذاخوری گردوی خرد شده
- وانیل یک قاشق چایخوری
- بکینگپودر یک قاشق غذاخوری (خیلی پر نباشه )
- یک لیوان مخلوط خامه و شیر (نصف پاکت صورتی خامهرو با مقداری شیر خوب هم میزنیم تا کاملا صاف بشه و مخلوط هر دو یک لیوان دسته دار فرانسوی میشه)
دستور پخت کیک زردآلو شکلاتی
برای شروع ابتدا کره و شکر رو خوب میزنیم تا صاف و کرم مانند بشه بعد تخمم غ هارو یکی یکی اضافه کرده هر کدوم رو با دور تند همزن یک دقیقه میزنیم بعد مخلوط شیر و خامه رو اضافه کرده خوب هم میزنیم.
بعد آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده داخل موادمون الک میکنیم با همزن دستی هم میزنیم.
زردآلو و گردو رو اضافه کرده با لیسک به آرومی مخلوط میکنیم میریزیم در قالبمون و میذاریم در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه به مدت زمان ۴۰ الی ۴۵ دقیقه.
قدرت فرها متفاوته باید چشمی ۵ دقیقه آخر رو مراقب باشین از فر که بیرون آوردیم از داغی اولیه که افتاد شکلات رو که به صورت بنماری آماده کرده میریزیم روی کیک و با لیسک همه جاشو پوشش میدیم اجازه میدیم شکلات خودشو بگیره بعد برش میزنیم. نوش جونتون
نکته مهم: برای آماده کردن شکلات از بخار آب روی کتری استفاده میکنیم نه حرارت مستقیم اگه شکلاتمون غلیظ شد میتونیم یک قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کرده هم میزنیم تا به راحتی روی کیک ریخته بشه.