کیک توت فرنگی با کرم پنیری یه کیک خوشگل و جذاب که با خوردن یه تیکه ازش بدجور حالتون دگرگون میشه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کیک توت فرنگی با کرم پنیری
- آرد سفید یا قنادی ۱ و ۳/۴ پیمانه (۲۱۸ گرم)
- تخم مرغ ۳ عدد درشت (اگه ریز بود ۴ تا)
- شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه (۲۵۰ گرم)
- ماست سفت و شیرین ۳/۴ پیمانه (۱۸۰ گرم)
- پودر کاکائو مرغوب ۱/۲ پیمانه سرپر (۶۰ گرم)
- کره ۱۷۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
- وانیل نوک قاشق چای خوری
تمام مواد به دمای محیط برسن.
طرز تهیه کیک توت فرنگی با کرم پنیری
برای شروع ابتدا کره نرم شده رو با شکر با همزن خوب بزنید تا پفکی و حجیم بشه.
سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید هرکدوم رو ۱ دقیقه بزنید با تخم مرغ آخر، وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید.
در ادامه ماست رو بریزید و در حد مخلوط شدن فقط هم بزنید.
در آخر هم ترکیب آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو که ۳ بار الک کردین رو کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
موادتون رو بریزید داخل قالب چرب یا آردپاشی شده، قالب من سرامیکی بود من فقط با کره چرب کردم.
برای مواد پنیری ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای (من از پنیر ویلی استفاده کردم) رو با یه دونه تخم مرغ و کمی وانیل و ۵۰ گرم شکر (حدود ۱/۳ تا نصف پیمانه) خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه و بریزین توی قیف و پایپ کنید رو سطح مایه کیک و با یه سیخ چوبی حالت ابر و بادی بهش بدید با اسلایس های توت و اگه دوست داشتید با پودر یا خلال پسته تزیین کنید.
میره داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه. حتما با سیخ چوبی چک کنید که پخته باشه.
اگه مثل من دوست داشتید روی کیکتون کمی تغییر رنگ بده و کریسپی تر باشه ۵ دقیقه بذارید سطح کیکتون با گریل تو فر بمونه. از قالب ۲۰ تا ۲۵ سانت میتونید استفاده کنید.
نگم از بافت و عطر و بوش! نوش جان.