5/5 - (1 امتیاز)

به نظرم این کیک پسته با اختلاف خوشمزه ترین کیکه! پیشنهاد می کنم برای اولین بار مقدار مواد اولیه رو نصف کنید. مقدار مواد دقیقه و دستور پخت امتحان شده هست و با خیال راحت می تونید درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک پسته

مواد لازم برای تهیه کرم پسته فیلینگ وسط کیک پسته

  • شکلات سفید ۴۰۰ گرم
  • خامه صبحانه ۱۶۰ گرم
  • خامه سرد ۳۷۲ (من از خامه شیرین نشده استفاده میکنم و فرم میدم)
  • کره پسته تقریبا ۴ قاشق غذاخوری (کره پسته طبیعی واقعی یعنی نگهدارنده نداشته باشه)

مواد لازم برای تهیه کیک

  • کیک وانیل مواد لازم برای دو قالب ۲۰
  • تخم مرغ ۸ عدد
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • عسل ۱ قاشق سوپخوری پر
  • رنده پوست پرتقال ۱ عدد
  • روغن مایع ۱۰۰ گرم
  • وانیل مقداری
  • آرد ۱۷۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک پسته

طرز تهیه کیک پسته

طرز تهیه کرم پسته فیلینگ وسط کیک پسته

من خامه و شکلات رو بن ماری میکنم. بعد کره پسته رو اضافه میکنم کره پسته رو تقریبا ۴ قاشق غذاخوری میریزم بعد که ترکیب شد خامه سرد اضافه میکنم. میتونید خامه قنادی رو فرم بدین اضافه کنید.

اما ما چون خامه قنادی نداریم اینجا خامه شیرین نشده میریزم و شیرینی رو چک میکنم با پودر قند و من داخل کرم پسته کلی پودر پسته (نه خیلی پودر نه خیلی درشت) اما مرغوب میریزم
یعنی هر چی دلت میخواد هر چی کرمت هست پسته بریز.

تمامی مواد که ترکیب کردم روش سلفون میکشم حداقل یک شب میزارم یخچال فردا گاناش کشی میکنم اول میارم بیرون با همزن میزنم بعد که کمی فرم گرفت بین کیک لایه لایه استفاده میکنم.

طرز پخت کیک پسته

طرز تهیه کیک

اگر میخواین بافت کیک پوک بشه ۱ فاشق چایخوری جوش شیرین هم اضافه کنید.

سفیده تخم مرغ و زرده را جدا کنید. سفیده را با سه قاشق غذاخوری از همون شکر اصلی فرم بدهید مرنگ کنید.

وقتی فرم گرفت زرده تخم مرغ را با مابقی شکر و وانیل ترکیب کنید. زرده رو بزنید تا سفید و کش دار بشه سپس روغن مایع را اضافه کنید.

عسل پوست پرتقال را با هم ترکیب کنید اضافه کنید و مواد خشک و در آخر سفیده را داخل مواد اصلی فولد کنید.

داخل قالب و فر از قبل گرم شده دمای فر کاملا متفاوت هست. من ۱۶۰ دقیقه میزارم و چک میکنم.

چون فر من صنعتی هست خیلی زود میپزه تو بیست دقیقه. کیک بعد از پخت بزارید خنک بشه.

کیک را لایه نازک ۴ لایه برش بدین در واقع ۴ لایه نازک داشته باشید. کیک پسته رو با شیر و بهار نارنج کمی خیس میکنم و هر لایه کیک رو گاناش پسته میزنم و در آخر روی کیک پودر پسته الک میکنم و برای دکور کیک سس پسته استفاده میکنم.

شکلات سفید رو آب میکنم با کره پسته کمی ترکیب میکنم و به عنوان سس سرو میکنم.

آموزش کیک پسته ای