کیک نسکافه و گردو از اون کیک های خوشمزه کافی شاپیه که اصلا وقتی یک برش از این ترکیب بی نظیر نسکافه با یک سس کاراملی لذیذ، همراه تکه های گردو رو بخوری، دیگه از خوردنش سیر نمیشی، یک ترکیب بی نظیر و عالیه!
مواد لازم برای تهیه کیک نسکافه و گردو کافی شاپی
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۳۰۰ گرم ( حدود ۱.۵ لیوان)
- آرد سفید ۳۷۵ گرم (حدود ۲.۵ لیوان)
- شیر ۳۰۰ گرم (حدود ۱ و ۱/۴ لیوان)
- روغن مایع ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
- نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
- گردوی خرد شده تقریبا نصف لیوان
- بیکینگ پودر ۷ گرم (حدود ۱ قاشق غذاخوری)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه سس کارامل
- شکر ۲۱۰ گرم ( ۱ لیوان)
- کره ۵۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۵۰ گرم (یک پاکت)
طرز تهیه کیک نسکافه و گردو کافی شاپی
برای شروع ابتدا نسکافه رو در شیر گرم حل کردم و کنار گذاشتم.
تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه. روغن رو اضافه کردم و کمی زدم و بعد شیر نسکافه رو اضافه کردم و خیلی کم هم زدم.
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و ۳ بار الک کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک یا قاشق هم زدم.
گردوی خرد شده رو با کمی آرد ترکیب کردم (این کار بابت ته نشین نشدن هستش ) و اضافه کردم.
قالب من میان تهی به قطر ۲۵ سانت هستش، با ارده چرب کردم. (برای چرب کردن می تونید از ارده یا روغن جدا کننده استفاده کنید.)
مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از پیش گرم شده قرار دادم.
فر برقی: دمای ۱۶۵ الی ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه.
فر گازی: دمای ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه.
بدون فر: در فر دست ساز و یا در تابه دو طرفه روی گاز هم می تونید بپزید.
کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه.
برای تهیه سس کارامل شکر رو در تابه ای ریختم و روی حرارت کم قرار دادم، حرارت رو زیاد نکنید، اصلا قاشق بهش نزدم و از دسته کمک گرفتم و تا زمانی که شکر ذوب بشه موند و بعد که ذوب شد این جا ترکیب کردم و کره که از قبل در دمای محیط بود ریختم و ترکیب کردم و بعد خامه رو که از قبل گرم کردم.
داخلش ریختم و این جا با احتیاط عمل کنید. اولش گوله ای میشه طبیعی هست و با موندن روی حرارت و هم زدن به مرور باز میشه و وقتی یکدست شد از حرارت برداشتم.
از حرارت افتاد روی کیک ریختم و از گردوی خرد شده و توت فرنگی به عنوان تزیین استفاده کردم.
بدون گردو و بدون سس کاراملی هم می تونید درست کنید. منتها وجود این دو طعم و مزه بسیار لذیذی بهش میده. نوش جان
به به..نسکافه وگردو باهم عالی میشن…👌😋😍