اینم از اموزش یک باترکریم آمریکایی ساده و کاربردی که فوق العاده کاربردیه. باترکریم یک نوع کرم برپایه کره هست که برای پوشش و لایه گذاری کیک استفاده میشه. حدود پنج شش مدل داره که با توجه به مواد به کار رفته در اونها، طعمشون متفاوت هست.
باترکریم در کیک هایی که قراره ساعت ها بیرون از یخچال بمونن استفاده میشه چون فرمش رو نگه میداره و مثل خامه آب نمیشه. البته مزایای دیگه ای هم داره که میتونید در گوگل بخونید.
همونطور که میدونید خامه برای زیر کار فوندانت مناسب نیست و باعث آب شدن فوندانت، افتادگی ،چروک و از شکل افتادن کیک میشه. بین باترکریم ها به ترتیب باترکریم آمریکایی و آردی (roux) و سوئیسی بهترین ها هستن و مانع از آب شدن فوندانت میشن. من خودم باترکریم کره ای رو ترجیح میدم و از اونجاییکه نمیخوام طعمش غالب باشه با یک لایه نازک کیک رو پوشش میدم (سلیقه ای). برای باترکریم امریکایی دستورهای دیگری با مقادیر متفاوتی هست. من با این دستور کار میکنم و راضی هستم.
مواد لازم برای تهیه باترکریم آمریکایی
- کره حیوانی ۲۰۰ گرم
- پودر قند ۲۰۰ گرم
- نشاسته ذرت ۵۰ گرم
- اسانس یا وانیل پودری
طرز تهیه باتر کریم آمریکایی
کره رو حدود ده دقیقه از یخچال بیرون میگذاریم و با کارد خرد میکنیم. نمیخوایم کره آب بشه فقط کمی نرم تر بشه و قابل همزدن با همزن.
کره رو حدود سی تا یک دقیقه با همزن میزنیم تا روشن تر و یکدست بشه.اسانس مورد نظر رو اضافه میکنیم.
پودر قند رو الک میکنیم و به کره اضافه میکنیم و با همزن میزنیم. همین که به خورد کره بره کافیه. نشاسته ذرت رو هم اضافه میکنیم و حدود سه تا چهار دقیقه میزنیم تا سبک، حجیم و فرم گرفته شود.
حتما از کره حیوانی استفاده کنید.
میتونید نیمی از کره رو با روغن صاف قنادی جایگزین کنید.فکر میکنم شماره ۵۰ برای اینکار مناسب باشه.
در قنادی ها باترکریم رو بطور کامل با روغن صاف آماده میکنن و مقاومت بیشتری هم داره.
باترکریم رو همون موقع که آماده شد استفاده کنید و در یخچال نگذارید. اگه در یخچال بره سفت میشه و بعد مجبور میشید بگذارید کمی نرم بشه و مجددا هم بزنید تا فرم بگیره.
بهتره کیک رو بلافاصله بعد از لایه گذاری، با باترکریم پوشش بدید. اگر کیک در یخچال استراحت کرده و سرد باشه، باترکریم به محض برخورد با کیک سرد و سفت میشه. در اونصورت مجبور میشید مرتبا پالت رو در آب داغ بزنید، خشک کنید و کیک رو کاور کنید.
باترکریم اضافی رو به راحتی در ظرف درب دار در یخجال یا فریزر تا زمانیکه کره تون تاریخ انقضاش بوده میتونید نگه دارید.