4.5/5 - (8 امتیاز)

ژله پاناکوتا یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین دسر های یلدایی هست. این ترکیب ژله پاناکوتا عالیه!

مواد لازم برای تهیه ژله پاناکوتا

مواد لازم برای قسمت ژله

  • 2 بسته ژله ی قرمز
  • 2 لیوان آب جوش
  • 1 لیوان شیر

طرز تهیه ژله پاناکوتا

پودر ژله و آب جوش رو با هم مخلوط کرده و بن ماری می کنیم و هم میزنیم تا ذرات ژله کاملا حل بشه و ژله شفاف بشه. صبر می کنیم ژله کاملا خنک بشه و بعد شیری که از قبل داخل دمای محیط بوده و کاملا همدمای محيط شده رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مواد رو از صافی رد کرده و داخل قالب میریزیم و قالب رو داخل یخچال میزاریم تا لایه ی ژله ای نیم بند بشه.

مواد لازم برای پاناکوتا شکلاتی

  • 1 لیوان شیر
  • 1/4 لیوان شکر
  • 1 قاشق غذاخوری پود رژلاتین
  • 50 گرم خامه ی صبحانه (1/4 پاکت صورتی کوچیک)
  • 25 گرم شکلات تلخ
  • 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو مرغوب
  • نوک قاشق چای وانیل

طرز تهیه ژله پاناکوتا با شیر

طرز تهیه

پودر ژلاتین رو با چند ق آب سرد مخلوط کرده و کنار میزاریم تا اسفنجی بشه و بعد بن ماری میکنیم تا کاملا روان بشه. شیر و شکر و پودرکاکائو رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا شکر حل بشه. نیازی نیست بجوشه. ژلاتین رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

خامه رو داخل یه کاسه ریخته و بن ماری می کنیم تا روان بشه. یکی دو ملاقه از مواد داخل قابلمه رو با خامه مخلوط و خوب هم می زنیم و بعد تمام این کاسه رو به قابلمه اضافه می کنیم و خوب مواد رو هم می زنیم تا یکدست بشه.

شکلات و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و حرارت رو خاموش می کنیم و هم می زنیم تا شکلات با گرمای مواد حل بشه. از صافی رد کرده و روی لایه ی ژله می ریزیم و داخل یخچال میزاریم تا کاملا خودش رو بگیره. نگم براتون که چقدر خوشمزه س، حتما درستش کنید و میز یلداتون رو باهاش جذاب‌تر کنید.

نکات خیلی مهم تهیه ژله پاناکوتا

  • اول قالبتون رو با آب پر کنید و هر چند لیوان آب که استفاده شد اون میشه میزان مایه ای که لازم دارین. قالب من با 4 لیوان آب پر شد، پس دو تا ژله لازم داشتم که با شیری که بهش اضافه کردم شد 3 لیوان، 1 لیوان هم پاناکوتا بود.
  • بهترین قالب برای ژله جنش پلاستیکی هستش و بعد چدن. سیلیکونی به هیچ عنوان مناسب نیست.
  • قالب رو از قبل خیلی خیلی کم چرب کرده و داخل فریزر بزارین تا سرد بشه.
  • برای مخلوط کردن ژله با شیر حتما باید هر دو مایه همدما باشن وگرنه شیر میبره.
  • شیر محلی چون چربی بالایی داره برای ژله و پاناکوتا کلا مناسب نیست. بهتره از شیر کم چرب پاستوریزه استفاده کنید.
  • نیم بند شدن یعنی وقتی به ژله دست میزنیم دستمون بچسبه، اگه ژله کامل بست موقع برگردوندن لایه ها از هم جدا میشن. زمان نیم بند شدن هم بسته به دمای یخچال داره معمولا 15 تا 20 دقیقه برای این حجم از ژله ممکنه طول بکشه. اما مرتب بعد از 10 دقیقه چک کنید.
  • شیرینی لایه ی پاناکوتا ذائقه ای هستش و می تونید یکم بیشتر شکر بریزین.
  • می تونید از دو سه روز قبل درست کنید و داخل ظرف دربسته داخل یخچال بزارین. خداییش بجز بهفود کی براتون تمام نکات رو ریز به ریز میگه.

روش دوم

طرز تهیه ژله پاناکوتا

مواد لازم برای ژله

  • ژله انار ۱ بسته
  • آب داغ ۱ لیوان
  • آب سرد ۱ لیوان

طرز تهیه

یک لیوان آب داغ را با پودر ژله مخلوط کنید تا یکدست شود و یک لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید و کنار بزارید تا کاملا خنک شود.

مواد لازم برای پاناکوتا

  • آب سرد ۳۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر ۱ لیوان (۲۰۰ گرم)
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱۵۰ گرم ۳/۴ لیوان
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری دلخواه

طرز تهیه

ژلاتین را روی آب سرد بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند و در ماکروویو یا به صورت بن ماری ذوب کنید شیر و شکر را روی حرارت ملایم بگذارید تا یکدست شود خامه صبحانه را در ماروویو نیمه ذوب کنید و به مخلوط شیر اضافه کنید هم بزنید و در آخر ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و کنار بگذارید که کاملا از دما بیفته.

چیدمان

در ظرف مورد نظر کمی دانه های انار بریزید ژله سرد شده را به اندازه روی آن بریزید و ۲ساعت در یخچال بگذارید سپس روی ژله را پاناکوتای آماده که از دما افتاده بریزید و روی آن را بیسکوییت بزارید و در یخچال به مدت ۸ساعت استراحت دهید.

سپس در ظرفی آب ولرم بریزید و قالب را داخل آب ولرم به مدت ۳ ثانیه بگذارید بیرون بیارید کمی تکان دهید سپس روی ظرف مورد نظر برگردانید به اندازه دلخواه برش دهید و دیزاین کنید.

نکته زیاد مهمی هم ندارن فقط بزارید حتما از دما بیفته هم ژله هم دسرتون بعد در قالب یا روی هم سوار کنید و اینکه بجای بیسکویت میتونید از کیک تخته ای استفاده کنید. نوش جان


روش سوم

طرز تهیه ژله پاناکوتا

مواد لازم

  • شیر ۲ لیوان
  • شکر ۱/۳ لیوان
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  • آب ۱/۳ لیوان
  • پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • ژله انار و ژله کیوی به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه پاناکوتا وانیلی ابتدا مقداری آب سرد را داخل یک ظرف بریزید و بعد پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند و سپس به روش بن‌ماری ظرف را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید و هم بزنید تا پودر ژلاتین ذوب شود و بافت یکدست و شفافی تشکیل شود.

سپس خامه را داخل یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و با لیسک مدام هم بزنید تا خامه گرم و بافت آن کاملاً یکدست شود بعد شیر ولرم را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و صاف و یکدست شوند.

بعد شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در مخلوط حل شود و سپس وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و قبل از این که مخلوط مواد به جوش بیاید ظرف را از روی حرارت بردارید‌.

حالا ژلاتین را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند بعد مخلوط مواد را از صافی رد کنید تا بافت آن کاملاً صاف و یکدست بشود و درون آن گلوله‌های مواد باقی نماند و اجازه دهید تا کاملاً سرد و خنک شود.

داخل قالب مورد نظر رو کمی چرب کنيد و داخل حفره های آن ژله انار نيم بند شده بریزید، سپس داخل یخچال قرار دهید، بعد مواد پاناکوتا ی سرد شده‌ را ريخته و دوباره‌ در يخچال قرار دهید تا نيم بند شود، در مرحله آخر ژله ی کیوی رو که از قبل با کمی آب جوش بنماری کرده بوديم رو روی ژله‌ پاناکوتا می‌ریزیم و قالب رو یه شب تا صبح داخل یخچال گذاشته تا کاملا دسر ما ببندد.


طرز تهیه ژله پاناکوتا با شیر

ژله همراه پاناکوتا، یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین دسرهاست!

مواد لازم

  • شیر ۱.۵ لیوان
  • پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
  • خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم (حدود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری)
  • شکر ۷۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه

نصف لیوان آب سرد و پودر ژلاتین رو روی حرارت غیر مستفیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه.

شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم، در حد حل شدن شکر هستش. ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم.

خامه رو روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم تا خامه گرم بشه اما نجوشه. کمی از مواد دسر رو به خامه اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد داخل مواد ریختم، وانیل رو ریختم و از حرارت برداشتم.

ظرفی انتخاب کردم، کمی با روغن مایع چرب کردم، از مواد پاناکوتا مقداری ریختم تا حدود یک سانت از ظرف پر بشه و گذاشتم یخچال ببنده. مابقی هم در محیط بمونه.

یک بسته پودر ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان حل کردم. روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش حل بشه، برای ایره تر شدن رنگش یکی دو قطره رنگ خوراکی ریختم (کاملا سلیقه ای) بعد گذاشتم در محیط بمونه و خنک بشه.

ظرفی که پاناکوتا ریخته بودم و بسته شده بود از یخچال بیرون آوردم و از ظرف خارج کردم و با کاتر گرد، قالب زدم.

قالب من فلزی هست که با کمی آب مرطوب کردم، ۵ دقیقه فریزر گذاشتم. (اگر قالبتون پلاستیکی هست با مقدار کمی روغن مایع چرب کنید)، پاناکوتای قالب زده شده رو کف قالب چیدم.

برای اینکه به قالب بچسبه و فیکس بشه، حدود ۵ دقیقه فریزر گذاشتم و بعد از ژله بلوبری دو سه قاشق ریختم و بازم برای این که فیکس بشه ۵ دقیقه فریزر گذاشتم و بعد مابقی ژله رو ریختم و یخچال گذاشتم که ببنده.

در مرحله بعدی مابقی پاناکوتا رو روی لایه بعدی ریختم و یخچال گذاشتم.

برای لایه بعدی، یک بسته پودر ژله بلوبری رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم. گذاشتم در محیط خنک بشه و بعد نصف لیوان شیر که به دمای مخیط رسیده (یا دو سه قاشق غذاخوری بستنی وانیلی) اضافه کردم. از یکی دو قطره رنگ خوراکی برای تیره تر شدن هم استفاده کردم (سلیقه ای)، روی لایه قبلی ریختم و این بار در یخچال ۷ الی ۸ ساعتی قرار دادم.

دورش رو با کارد آزاد کردم، چند ثانیه در آب ولرم گذاشتم، دیدم آزاد شده، روش یک دیس مرطوب گذاشتم و برگردوندم.

ژله پاناکوتا با شیر