تا حالا تو خونه ذرت مکزیکی درست کردی؟ اگه درست نکردی یبار با این دستور درست کن. مطمئنم خیلی خوشت میاد. چون هم خوشمزه ست، هم سالم تره.
دو تا نکته طلایی بهتون بگم که ذرت مکزیکی هاتون مثل ذرت مکزیکی های کنار خیابون خوشمزه و خوش رنگ و کشدار باشه.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی خیابانی
- ذرت نیمپز یا کنسرو ذرت ۵۰۰ گرم
- قارچ ۲۵۰ گرم
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- کره ۵۰ گرم
- سس مایونز ۳ تهیه ذرت مکزیکی خیابانی
- پنیرپیتزا دو مشت کوچک، حدودا 5 تا 6 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، پودرسیر، پودر آویشن به مقدار لازم
دستور تهیه ذرت مکزیکی خیابانی
اولین نکته در مورد ادویههاست، اگر فلفل سیاه و پودر آویشن رو توی تابه اضافه کنید ذرت مکزیکی شما تیره و بدرنگ میشه، اگر دقت کرده باشید بازاریها هم وقتی ذرت رو داخل ظرف میریزن ادویهها رو روش میریزن!!!
و اینکه ادویه ذرت مکزیکی پودر آویشن، پودر سیر و فلفل سیاه هست و غیراز اون ذائقهای هست.
دومین نکته در مورد پنیر پیتزاست، پنیر باید کاملا سرد باشه و وقتی اضافه کرید قبل از آب شدن پنیر سریع یه هم کوچولو بزنید و دیگه دست نزنید، درب ظرف رو بذارید و حرارت رو خاموش کنید تا پنیر با حرارت خود مواد آب بشه و دیگه نباید هم بخوره، بعد هم داخل ظرف سرو بکشید، اینطوری پنیر پیتزا کاملا کش میاد.
نکته بعدی که باید یادآوری کنم؛ درمورد ذرت، من از ذرت منجمد استفاده کردم بنظرم اینکارو نکنید، بهتره از ذرتی که خودتون پختید و فریز کردید و یا کنسرو کردید استفاده کنید و یا کنسرو ذرت آماده بگیرید که خوشمزهتر بشه.
ذرت هارو که اضافه کردید بذارید خوب بپزه و آبش کامل کشیده بشه و به روغن بیافته و بعد سس مایونز رو اضافه کنید.
می تونین از کنسرو ذرت استفاده کنین اما اگر در دسترس نبود از ذرت معمولی استفاده کنین. ولی قبلش حتما با آب و کمی شکر بذارید بپزه.
میزان ادویه ها رو می تونین با توجه به ذائقه تون کم یا زیاد کنین یا حذف کنین.