4.6/5 - (9 امتیاز)

این کاپ کیک وانیلی با شکلات چیپسی بافت محشری داره و نرم‌ و سبک و‌ پوک و‌خوشمزه ست.

شاید دستور و موادش شبیه بقیه کاپ‌کیک ها باشه ولی این کاپ‌کیک یه فوت کوزه گری داره که اون مهمه توی بافت و پوکی و نرمی کیک!

من این سری از قالب های کوچیک‌ استفاده‌کردم تا لقمه ای تر باشن انتخاب اندازه و نوع کاغذ کاپ‌کیک دلبخواهی و تعداد کاپ‌کیک ها هم بستگی به سایز قالب هاتون داره!

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک وانیلی

  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۱۲۵ گرم شکر
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری
  • ۱۴۰ گرم آرد کیک پزی
  • ۳ گرم بکینگ پودر
  • ۵۰ گرم شیر
  • ۵۰ گرم روغن مایع

دستور پخت کاپ کیک وانیلی با شکلات چیپسی

طرز تهیه کاپ کیک وانیلی با شکلات چیپسی

تخم مرغ ها رو داخل کاسه ای بزرگ بریزید و با همزن هم بزنید کمی که کف کرد وانیل و‌شکر رو در سه مرحله به تخم مرغ ها اضافه کنید و برنید تا خوب کرم و کشدار بشه.

اینم فوت کوزه گری که گفتم: بعد شیر رو روی شعله ملایم گاز بگذارید و روغن رو هم به شیر اضافه کنید تا کمی داغ بشه و‌ حباب که زد نکته مهم: (خوب دقت کنید که نجوشه و همین که از دور ظرف کمی حباب زد کافیه از رو شعله برش دارید) از رو‌شعله‌که برداشتید، همونطور که همزن روشنه کم کم و آرام به مواد زرده وشکر اضافش کنید و مرتب همزن در حال ریختن مخلوطش کنه.

نکته مهم: (دقت کنید کم‌ کم اضافه کنید. حین روشن بودن همزن، اگر یک دفعه شیر و روغن داغ اضافه بشه تخم‌مرغ ها می‌بنده و پخته میشه)

کاپ کیک آسون و خوشمزه ایه به شرطی که مرحله فوت کوزه گری رو درست و با دقت انجام بدید که نتیجه کارتون عالی بشه

وقتی مواد کاملا مخلوط شد. حالا آرد وبکینگ پودر رو الک کنید و باز در دو یا سه مرحله به بقیه مواد اضافه کنید و‌ حتما با لیسک دورانی هم بزنید. (با همزن نزنید)

حالا داخل کپسول ها ی کاپ کیک ریخته و درفر ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید البته دما و زمان بستگی به فر خودتون داره؛ برای من با این درجه بود.

لطفاً مواد رو‌کم‌ و زیاد یا جایگزین نکنید.

نوش جان