4.3/5 - (15 امتیاز)

خدایش بهتر از این تارت ونیزی پیدا نمی کنید! من برای پذیرایی از مهمونا تو عیدای مختلف استفاده میکنم و چون ماندگاری بالایی داره، حتی تا یک ماه بعد از عید، هوس شیرینی بچه‌هارو با این خوشمزه‌ها برطرف می کنیم.

مواد لازم برای تهیه تارت ونیز یا ونیزی

کارگاهی (خونگی)

  • روغن صاف قنادی پنجاه یک کیلو (خونگی 100 گرم)
  • آرد دو کیلو و چهارصد گرم (خونگی 240 گرم)
  • آرد برنج 600 گرم (خونگی 60 گرم)
  • تخم مرغ 5 عدد (خونگی نصف یه تخم مرغ هم زده)
  • خاکه قند یا شکر سائیده 800 گرم (خونگی 80 گرم)
  • گلاب 500 گرم (خونگی 50 گرم)
  • شیر 500 گرم (خونگی 50 گرم)
  • روغن مایع 400 گرم (خونگی 40 گرم)
  • اسانس هل و زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی تارت ونیزی

طرز تهیه شیرینی تارت ونیزی
برای شروع ابتدا روغن جامد رو به همراه آرد و آرد برنج با سری پنج با دنده یک بزنید تا حالت خورده نان پیدا کنه و خمیر کمی جمع بشه.

در همین هین تخم مرغ رو به همراه شیر، گلاب و شکر سائیده با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه.

خمیر رو با دور متوسط شروع کنید هم زدن نصف روغن مایع رو اضافه کنید تا خمیرتون جمع بشه حدود پنج دقیقه بزنید که خمیرتون کاملا پوک بشه.

حالا اسانس هل و زعفران و مابقی روغن مایع رو اضافه کنید و حدود یک دقیقه هم بزنید که خمیرتون یکدست بشه.

کف خمیر رو با پاک کن زیر و رو کنید مجدد یک دقیقه هم بزنید دستگاه رو به دنده یک انتقال بدید.

مخلوط شربتی که درست کردید بهش اضافه کنید حدود سی ثانیه هم بزنید دستگاه رو خاموش کنید با پاک کن خمیر رو زیر و رو کنید که خمیر به دیواره پاتیل نچسبه.

مجدد دستگاه رو روشن کنید و فقط در حد مخلوط و یکدست شدن هم بزنید تا خمیرتون صاف و یکدست بشه.

خمیر رو داخل قیف بریزید و پایپ کنید و در فر 220 درجه سانتی گراد حدود 10 الی 12 دقیقه پخت کنید تا کنارهای اون طلایی رنگ بشه.

خنک شد با مربا جفت کنید و بصورت دلخواه دیزاین کنید.

نکات مهم

  • برای اینکه خیلی طعم بهتری داشته باشه هزینه هاتون هم کمتر باشه میتونید بجای لایه زیریه ونیز از آلمانی استفاده کنید که خیلی بهتر میشه.
  • دلیل اینکه روغن مایع رو اول نصف بهش میدیم اینه که کمک کنه خمیرتون جمع بشه و موقع زدن راحت تر و بهتر و زودتر پوک بشه و اجازه بدید خمیرتون کاملا پوک بشه و بعد اضافه روغن مایع رو میدیم هم به این دلیل هست که بعد پوک شدن خمیر پوک رو صاف کنه.
  • خمیرتون که یکدست شد موقع اضافه کردن شربت فقط و فقط در حد صاف شدن خمیر هم بزنید بیشتر از اون نباشه.