به نظرم چیز کیک توت فرنگی با بیسکویت پتی بور یکی از خوشمزه ترین چیزکیک های یخچالی که تا به حال درست کردم هست و خوردنش یه آرامش خاصی به آدم میده که هیچ وقت از خوردنشون سیر نمیشم. کافیه یه بار امتحانش کنید و ازخودنش لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک توت فرنگی با بیسکویت پتی بور
- بیسکوئیت پتی بور شیری ۲۰۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
- خامه قنادی یا خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
- پوره توت فرنگی ۲۰۰ گرم
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- آب سرد نصف پیمانه
دستور پخت چیز کیک توت فرنگی با بیسکویت پتی بور یخچالی و بدون فر
در ابتدا بیسکوئیت و کره آب شده رو با هم مخلوط کنید وقتی به حالت شنی رسید توی قالب کمربندی که از قبل کَفِش رو کمی چرب و کاغذ روغنی انداختین بریزین و حسابی فشرده کنید، وقتی مواد کاملا فشرده شده قالب رو به یخچال انتقال بدین و بزارین ۱ ساعت استراحت کنه.
در مرحله بعد دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کنید و بزارین به حالت بنماری کاملا شفاف بشه.
در این مرحله ۲۰۰ گرم خامه قنادی رو ۳ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کمی فرم بگیره و در نهایت ۲۰۰ گرم پنیر ماسکار پونه رو به همراه وانیل به خامه اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
در این مرحله ۲۰۰ گرم پوره توت فرنگی رو به همراه پودر شکر به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید.
در نهایت پودر ژلاتینی ک کاملا شفاف شده رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر قالب رو از یخچال خارج و مواد پنیری رو درون قالب انتقال بدین و هر جوری که دوست دارین تزیین کنید و بزارین یه روز کامل توی یخچال بمونه.
نکته: من از خامه قنادی که خودش شیرینه استفاده کردم، شما اگر از خامه صبحانه استفاده کردین چون شیرین نیست باید پودر قند بیشتری استفاده کنید مثلا ۴ قاشق غذاخوری و بستگی به ذائقتون داره که چقدر شیرین دوست دارین.
روش دوم
طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی دو رنگ
میتونید به جای قالب کمربندی کف قالب ساده را دو لایه نایلون بندازید.
لایه کراست:
- بیسکوئیت پتی بور ۲۵۰ گرم
- کره مذاب ۱۲۵ گرم
پودر بیسکوئیت و کره مذاب را مخلوط و کف قالب پرس کنید.
قالب را ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید تا کراست سفت شود.
مواد لایه صورتی:
- خامه صبحانه یا خامه قنادی فرم گرفته ۲۰۰ گرم
- در صورت استفاده از خامه صبحانه ۲ قاشق پودر قند اضافه کنید
- پنیر خامه ای کم نمک ۲۰۰ گرم
- پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته
- آب جوش ۳/۴ پیمانه
خامه و پنیر خامه ای به دمای محیط رسیده باشند.
ژله توت فرنگی و آب جوش را مخلوط و روی بخار کتری بذارید و هم بزنید تا ژله شفاف شود.
پنیر خامه ای و خامه قنادی فرم گرفته را با همزن مخلوط کنید.
ژله توت فرنگی گرم را هم اضافه و با همزن مخلوط کنید.
قالب را از یخچال خارج کرده و مواد صورتی را روی کراست سفت شده بریزید و صاف کنید و در یخچال بذارید تا نیم بند شود.
مواد لایه سفید:
- خامه صبحانه یا خامه قنادی فرم گرفته ۲۰۰ گرم
- در صورت استفاده از خامه صبحانه ۲ قاشق پودر قند اضافه کنید
- پنیر خامه ای کم نمک ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری استاندارد سرپر
- شیر ۱/۲ پیمانه
- وانیل مایع ۱/۲ قاشق چایخوری یا ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل پودری
خامه و پنیر خامه ای به دمای محیط رسیده باشند.
پودر ژلاتین را روی شیر بپاشید و هم بزنید تا مخلوط شوند و روی بخار کتری بذارید و هم بزنید تا ژلاتین در شیر حل شود.
خامه و پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست شوند.
سپس وانیل را هم اضافه کنید.
در پایان ژلاتین حل شده در شیر را به صورت گرم اضافه و با همزن مخلوط کنید.
قالب را از یخچال خارج کنید و مواد سفید را روی لایه صورتی نیم بند بربزید و قالب را در یخچال بذارید تا این لایه هم نیم بند شود.
برای رویه:
- توت فرنگی اسلایس شده به دلخواه
- پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته
- آب جوش ۱ و ۱/۲ پیمانه
پودر ژله و آب جوش را مخلوط و روی بخار کتری بذارید تا ژله کاملا حل و شفاف شود.
اسلایس توت فرنگی را روی سطح چیزکیک نیم بند بچینید و قاشق قاشق ژله ولرم را روی آن بریزید.
قالب را چند ساعت در یخچال بذارید تا چیزکیک ببندد و سفت شود.
برای اینکه کراست چیزکیک موقع سرو خرد نشه حتما چیزکیک را ۳۰ دقیقه قبل سرو از یخچال خارج کنید تا کراست به دمای محیط برسه و تمیز برش بخوره.