4.3/5 - (25 امتیاز)

شیرینی اسلایس عسلی یک شیرینی خونگی خوشمزه و عالیه و طعم بسیار لذيذی داره، پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی اسلایس عسلی

‌مواد لازم خمیر

  • کره نرم 125 گرم
  • شکر 80 گرم
  • زرده تخم‌مرغ یک عدد
  • آرد 200 گرم
  • بکینگ‌پودر یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم رویه

  • بادام خام با پوست 80 گرم خرد شده
  • گردو خرد شده 120 گرم
  • فندق خام 70 گرم خرد شده
  • عسل 240 گرم
  • خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه‌ای روشن 70 گرم
  • کره 90 گرم

دستور پخت شیرینی اسلایس عسلی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه شیرینی اسلایس عسلی خوشمزه و متفاوت
فر را روی حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب 20 در 30 سانتیمتر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید به طوری که کاغذ روغنی از لبه‌های قالب بلندتر باشد.

کره‌ی نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی شود. سپس زرده‌ی تخم‌مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید.

در آخر آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد خمیر شود. برای آماده‌‌سازی خمیر تا مرحله آخر می‌توانید از همزن برقی استفاده کنید.

مواد را داخل قالب آماده پرس کرده و در فر از پیش گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا کمی دورهای خمیر طلایی شود.

سپس از فر خارج کرده و خنک کنید. برای آماده کردن رویه، عسل، کره و شکر قهوه‌ای را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار داده تا شکر و کره حل شود و مواد به جوش آید.

حدود 2 دقیقه بدون همزدن اجازه دهید تا مواد بجوشد سپس خامه را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید. مواد را از روی شعله بردارید و مغزهای خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و بلافاصله روی خمیر پخته شده ریخته و مجددا به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید.

پس از خارج کردن از فر، رویه حالت شل و روان دارد. قالب را کنار گذاشته تا کاملا سرد شده و مواد خودش را بگیرد، سپس برش بزنید.