3.8/5 - (5 امتیاز)

تا حالا شیرینی دانمارکی پنیری رو امتحان کردید؟ اگه نه، پیشنهاد می کنم که این شیرینی خوشمزه رو حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه شرینی دانمارکی پنیری

مواد لازم خمیر
  • آرد کره ای دانمارکی ۱و ۱/۲ پیمانه
  • شیر۱/۲ پیمانه
  • خامه ترش ۲ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • کره ۵۰ گرم (مکعبی خرد شده و نرم باشه ولی گرم نه)
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر ۱/۲ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • مواد پنیری
  • پنیر خامه ای ۲/۳ پیمانه
  • شکر ۱/۴ پیمانه
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری (اسانس وانیل یا وانیل مایع)
  • مربای دلخواه ۱/۴ پیمانه
مواد رویه
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • کره آب شده ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
برای رومال
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • یک قاشق غذاخوری آب

از آرد نان فانتزی و آرد همه منظوره هم میتونید استفاده کنید.


دستور پخت شیرینی دانمارکی پنیری

طرز تهیه شیرینی دانمارکی پنیری

آماده سازی خمیر: برای آماده کردن خمیر ابتدا تمامی مواد را به غیر از کره داخل ظرف گودی ریخته و مخلوط میکنیم تا جایی که حالت خمیری ایجاد بشه چون ارد دانمارکی معمولا مایعات بیشتری نیاز داره.

اگر دیدین خمیر خیلی سفت هست کمی شیر اضافه کنید دقت کنید کم کم اضافه کنید. حالا کره را هم به مواد اضافه نموده و مخلوط نمایید.

بعد از اینکه کره به خورد خمیر رفت شروع به ورز دادن کنید تا زمانی که ازمون پنجره ی خوبی به دست بیارید.

خمیر را در ظرف تمیز و چرب شده گذاشته و روی ان را با کیسه و سپس با پارچه پوشانده و اجازه دهید حجم‌ آن دو برابر شود.

اگر محیطتتون سرد هست فر را روی دمای ۱۰۰ درجه به مدت دو تا سه دقیقه روشن گنید و سپس خاموش نمایید و خمیر را در فر خاموش بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

برای آماده سازی مواد پنیر تمام مواد را داخل ظرفی ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

برای مواد رویه با چنگال مواد را مخلوط کرده تا حالت شنی پیدا کنید و سپس تا زمان استفا‌ده در یخچال بگذارید.

وقتی خمیر عمل آمد پف خمیر را بگیرید و وزن نمایید تا بهتر بتونید تقسیم کنید. من خمیرم را به ۹ قسمت تقسیم کردم.

شما میتونید اگر خواستین شیرینی ها کوچکتر داشته باشین به ۱۲ قسمت تقسیم کنید.

بعد از چانه گرفتن با فاصله در سینی بچینید و بک ربع استراحت دهید.

با ته استکان مناسبی که آرد زدید مرکز خمیر ها را فشار داده و گود نمایید (به خوبی فشار دهید که فقط لایه نازکی از خمیر در قسمت گوی باقی بمونه.)

مواد پنیر و سپس مربای مورد نظر را ریخته. به جای مربا کشمش هم میتونید بریزید.

حالا شیرینی ها را در فر گرم خاموش که در بالا گفتم استراحت دهید تقریبا ۴۰ تا ۴۵ دقیقه تا حجم آنها دو برابر شود.

بعد با مواد رمال به آرامی سطح نان ها را رومال بزنید.

حتی از مواد رومال روی قسمت پنیری و مربا هم فرچه بزنید از مواد رویه، روی شیرینی ها به صورت پخش بریزید.

در فر گرم ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی یک ربع تا بیست دقیقه یا تا زمانی که شیرینی ها کامل طلایی شود بپزید.