شامی پوک با لپه یکی از خوشمزه ترین شامی هاست. شامی در شهرهای مختلف با روش های گوناگونی پخته میشه با انواع گوشت چرخ شده یا پخته. با گوشت پخته و کوبیده شده یا گوشت ریش ریش شده که همشون خوشمزه و عالین
شما میتونین مایه شامی رو تو فریزر بدونتخم مرغ و بسته بندی شده بزارین و هرزمان که نمیدونستین شامچی درستکنین یکی ازین بسته هارو با تخممرغ قاطی کنین و بعد توماهی تابه دایره دایره سرخش کنین و به راحتی و سرعت بالا شامتون آمادست.
موادلازم برای تهیه شامی پوک با لپه
- گوشت گوسفند یا گوساله ۵۰۰ گرم
- ۱ عدد سیب زمینی
- ۱ پیمانه لپه از قبل خیس شده
- ۲ عدد پیاز (۱ عدد برای پخت گوشت ۱ عدد رنده و آب گرفته برای داخل مواد شامی)
- نمک و فلفل زردچوبه زعفران
- ۱/۲ پیمانه آرد نخود چی
- روغن برای سرخ کردن
- پودر نان خشک مقداری
- تخم مرغ ۱ تا ۲ عدد
دستور پخت شامی پوک با لپه و گوشت
برای شروع ابتدا گوشت و یک عدد پیاز و لپه خیس شده و سیب زمینی رو با نمک و زردچوبه و فلفل میزاریم خوب بپزه.
داخل صافی ریخته تا کاملا آبش کشیده بشه. اگر سیب زمینی با پوست پختیم پوستش رو میکنیم.
بعد خوب چرخ یا با میکسر میکس میکنیم. همچنین میتونین گوشت رو خارج کرده و کمی کوبیده تا ریش ریش شود وبقیه مواد رو خوب کوبیده تا له بشه و بعد گوشت رو بهش اضافه کنید.
در ادامه آرد نخودچی، تخم مرغ، ۱ عدد پیاز رنده شده و خوب آب گرفته نمک و فلفل زعفران رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و ورز میدیم.
سپس نیم ساعت استراحت در یخچال.
به اندازه نارنگی برداشته و در آرد نان غلطانده و بعد در کف دست پهن و در روغن داغ با حرارت کم سرخ میکنیم یا بدون غلطاندن در پودر سوخاری مراحل رو انجام میدهیم.
نوش جان