کشک و بادمجان یکی از غذاهای نونی و اصیل ایرانیه که خیلی لذیذ و خوش طعمه. پیاز و سیر و نعنا خشک طعم خوب این غذا رو کامل میکنه. آماده کردنش هم خیلی ساده هست، از ترکیب بادمجان، کشک، پیاز، سیر و نعنا خشک درست میشه. این غذا به همراه نان سنگک و سبزیجات تازه یک ترکیب فوق العاده خلق میکنه. می دونم همتون بلدید فقط چند نکته ریز داره برای اینکه یه کشک بادمجون معرکه ای درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان فوق العاده خوشمزه
- بادمجان قلمی
- گردوی ریز خرد شد
- کشک
- پیاز خلال خرد شده
- سیر رنده شده
- ماست
- نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و ادویه کاری
- نعنا داغ
- پیاز داغ و سیر داغ برای تزئین نهایی
اندازه مواد بستگی به ذائقه و میزان مصرف خودتون بستگی داره
طرز تهیه کشک بادمجان فوق العاده خوشمزه
ابتدا بادمجان ها رو ورقه ای برش داده درون آب نمک حدود نیم ساعت میزاریم تا تلخیش گرفته بشه بعد میشوییم و روی پارچه یا حوله ای میزاریم تا آبش گرفته بشه.
ماهی تابه روی اجاق گزاشته حرارت متوسط و کمی روغن کف ماهی تابه میریزیم بعد با فرچه یا قلمو کمی ماست پشت و روی بادمجان ها میزنیم و درون ماهی تابه سرخ میکنیم اینکار باعث میشه که زیاد روغن جذب بادمجان ها نشه بعد از سرخ شدن بادمجان ها رو خارج کرده.
درون همون ماهی تابه یه پیاز خلال شده رو باکمی روغن تفت داده تا سبک بشه بعد سیر رنده شده اضافه کرده و تفت می دیم ادویه ها و نمک را ضافه کرده کشک رو با یک لیوان آب رقیق کرده بهش اضافه میکنیم.
یه قل ریز که زد بادمجان ها رو اضافه کرده درب ماهی تابه رو میزاریم حدودا ده دقیقه تا مواد کشکی بخورد بادمجان ها برود بعد با گوشکوب مواد رو کمی له کرده و بعد یک قاشق نعنا داغ و یک قاشق پیاز داغ اضافه کرده گردوی خورده شده رو بهش اضافه میکنیم.
مواد رو باهم مخلوط کرده کمی دوباره با کوشکوب مواد رو میکس کرده و میزاریم حدودا پنج تا ده دقیقه باهم پخته و کشک بادمجون جا بیفته بعد از روی اجاق برداشته درون ظرف سرو می کشیم با کشک و پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ و چند عدد مغز گردو تزیین میکنیم بانان سنگک میل می کنید.
برای تزئین من کشک رو درون قیف یکبار مصرف با ماسوره شکوفه ریز روی کشک بادمجون رو شکوفه زدم. برای قسمت رنگیش هم کشک رو با نصف قاشق آب اسفناج سبز رنگ کردم و شکوفه زدم.
کشک بادمجون های من دو تا فوت کوزه گری داره که اگر رعایت کنین نتیجه خیلی خوشمزه تر میشه.
یدونه پیاز و چند حبه سیر رو توی کمی روغن تفت میدم و بهش ادویه هامو اضافه میکنم (زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و پیاز و پودر زیره) کمی نمک میزنم چون کشک خودش شور هست و اگه نیاز باشه در انتها میچشم باز هم نمک اضافه میکنم.
نعنا خشک رو میریزم و سریع تفت میدم. مراقب باشین نعنا زود میسوزه پس حتما حرارت کم باشه. نوبت بادمجون هاست. من همه بادمجون هامو سرخ می کنم. اینجوری عطر و طعم فوق العاده ای غذا میگیره. بادمجون ها رو که اضافه کردم یک لیوان آب میریزم و اجازه میدم این ترکیب با هم بپزه و به روغن بیوفته. بعد با گوشت کوب میکوبم و دوباره روی حرارت میذارم و دو تا گردوی خرد شده و سه قاشق کشک میزنم و چند دقیقه زمان میدم تا مزه ها به خورد هم برن.
اگر گردو رو از اول اضافه کنید روغن زیادی میندازه و باید در آخر صاف کنید تا روغن اش بره. ولی با این روش نیازی نیست. نوش جان
☺️☺️😋😋💯