حلوا کاستارد خوشمزه، بسیار ساده و با طعمی متفاوت. امیدوارم که این حلوای خوشمزه رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه حلوا کاستارد
- آب ۲ لیوان
- پودر کاستارد ۷۵ گرم (نصف لیوان)
- شکر ۲۰۰ گرم (۱ لیوان) (تا ۱.۵ لیوان هم میشه ریخت)
- پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
- زعفران
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- گلاب ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- مغزیجات به میزان دل خواه
دستور پخت حلوا کاستارد خوشمزه و متفاوت
یک لیوان آب رو با پودر کاستارد ترکیب و مخلوط کردم و کنار گذاشتم.
یک لیوان آب رو با شکر مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد کم کم ترکیب کاستارد و آب رو بهش اضافه کردم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه.
پودر هل و کره و زعفران رو ریختم. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم مدام هم زدم. اواخر کار گلاب ریختم و بعد از حرارت برداشتم.
داخل ظرفم رو کیسه فریزر انداختم و مواد رو گرم ریختم و پهن کردم و روش خلال پسته و بادام ریختم و کمی فشرده کردم و در یخچال چند ساعتی قرار دادم تا بگیره و بعد به شکل دل خواه برش دادم.
میزان شکر رو من کم ریختم اگر شیرین تر می خواید یک و نیم و حتی دو لیوان شکر می تونید بریزید. بسته به برش تعداد متغیره حدود ۳۰ تا ۴۰ عدد برش متوسط می تونید داشته باشید.