آموزش حلوا دو رنگ. این حلوا فوق العاده خوشمزه و نرمه، چنتا قلق داره رعایت کنید عالیترین حلوا رو دارید.
این حلوا دورنگ رو می تونید در سینی ۱۳ در۱۳ میتونید راحت درست کنید، اگر مقدار بیشتر بخواین درست کنید دوبرابر کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوا دو رنگ
- آرد ۳ لیوان
- پودر قند ۱ و۱/۳ لیوان من کم شیرین درست کردم،اگر شیرینتر بخواین یک ونیم لیوان پودر قند نیاز دارید.بعد هم زدن ارد وپودر قند وروغن وکره بچشید کم شیرین بود باز پودر قند اضافه کنید.
- مخلوطی از کره و روغن جامد ۳۰۰ گرم اگربوی کره رو دوست ندارید ۲۰۰ گرم روغن و۱۰۰ گرم کره بریزید ، ولی مخلوطی از هردو باشه.
- پودر هل یک قاشق مربا خوری
- پودر کاکائو اگر تیره باشه یک قاشق غذاخوری سر صاف اگر روشن باشه یک و نیم قاشق غذاخوری
دستور پخت حلوا دو رنگ با پودر کاکائو و پودر قند
ارد رو ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدید، اصلا تغییر رنگ نده وفقط خامی ارد گرفته بشه و بوی ارد بلند بشه کافیه.
از روی حرارت بردارید پودر قند وبه ارد اضافه کنید وهم بزنید وحتما هردوتا روالک کنید،ودوباره داخل تابه بریزید.
مخلوط کره وروغن که ذوب کردید و گرمه در دو مرحله به ارد اضافه کنید وبا دست هم بزنید، بعد اون کم کم روغن وبریزید تا خمیر نرم داشته باشید که تو دست جمع بشه و پودری نشه.
به دو قسمت تقسیم کنید به یکی پودر هل اضافه کنید وهم بزنید، سینی یا ظرف پیرکس وکمی چرب کنید وداخل سینی بریزید و سطحش وکاملا صاف کنید، حواستون باشه که روغ گرم باشه.
سینی ویک ربع بزاربد یخچال.
به کاسه دومی پودر کاکائو والک کنید و کاملا هم بزنید، یک تا دو قاشق غذاخوری از روغن و کره گرم و بهش اضافه کنید تا خمیر لطیفی داشته باشید.
اگر خمیر سرد شده یک دقیقه بزارید رو بخار اب کتری یا ماکروفر تا گرم بشه و بعد سینی از یخچال خارج کنید و با انگشت تست کنید کمی سفت شد خمیر کاکایویی وروش بریزید، حواستون باشه زیاد سفت نشه.
سطحشو صاف کنید و یکدست بشه و به مدت دوتاسه ساعت داخل یخچال بزارید و بعد قبل برش زدن یک ربع بیرون بزارید وبعد برش دلخواه و بزنید.
این حلوا عالیه. نوش جان