بهترین رسپی پیراشکی دونات با بافت پنبه ای و دو نوع سس برای وسطش رو براتون آماده کردم، اصلا از دستش ندین چون بهترینه و کلی نکته رو هم براتون نوشتم.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی دونات
مواد لازم برای خمیر
- 1 پیمانه شیر ولرم
- 1 عدد تخم مرغ
- 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
- 2 قاشق چای خوری خمیرمایه فوری
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- نصف ق چ وانیل
- 50 گرم کره همدمای محیط
- 3 پیمانه آرد قنادی (تا 3 و نیم پیمانه بسته به جنس آرد)
طرز تهیه پیراشکی دونات کرم دار
تخم مرغ و وانیل رو داخل کاسه ای با همزن دستی هم می زنیم تا از لختگی دربیاد.
شیر و شکر و خمیر مایه رو بهش اضافه کرده و مجدد هم می زنیم. 3/4 میزان آرد رو به همراه نمک و بکینگ پودر بهش اضافه کرده و با لیسک مواد رو هم می زنیم.
حالا مابقی آرد رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر ما شکل بگیره. خمیر رو روی سطح کار که آردپاشی کرده ایم گذاشته و حدود 5 دقیقه ورز میدیم.
کره رو طی 2 مرحله بهش اضافه کرده و مجدد حدود 15 دقیقه خمیر رو درست ورز می دیم. (با انتهای کف دست و باز و بسته کردن و به سطح کار کوبیدن خمیر). کف و دیواره یه کاسه تمیز رو چرب کرده و خمیر رو داخلش گذاشته و حدود 1 ساعت بهش استراحت میدیم تا زمانیکه حجم خمیر 2 برابر بشه.
بعد از این تایم پف خمیر رو گرفته و روی سطحی که آردپاشی کرده ایم به ضخامت 2 سانتی متر پهن کرده و کاتر می ریزیم.
هر کدوم از دونات ها رو روی یه تیکه کاغذ روغنی گذاشته و وسطش رو با ته ماسوره خالی می کنیم و روی اونا رو مجدد حدود 40 دقیقه می پوشونیم.
روغن رو داخل ماهیتابه یا قابلمه کوچیک گود ریخته و اجازه میدیم روغن با حرارت ملایم حدود یه ربع داغ داغ بشه.
دونات ها رو به همراه کاغذ داخل روغن انداخته، کاغذ به راحتی جدا میشه و اونو خارج می کنیم و اجازه میدیم دونات با حرارت ملایم کاملا سرخ بشه.
سپس روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی گرفته بشه. بعد از خنک شدن داخل سس شکلاتی زده و به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان
طرز تهیه سس شکلاتی
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- نصف پیمانه شیر سرد
- نصف پیمانه پودرقند
- نصف پیمانه روغن مایع
- 2 قاشق غذاخوری نوتلا
تمام مواد رو با هم حسابی مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا غلیظ بشه و سپس کنار گذاشته تا خنک بشه.
طرز تهیه سس شکلاتی سفید
- نصف پیمانه شیر سرد
- نصف پیمانه پودرقند
- نصف پیمانه روغن مایع
- 2 قاشق غذاخوری گاناش سفید (مخلوط مساوی شکلات سکه ای سفید و خامه)
- 3 قاشق غذاخوری شیر خشک قنادی یا نشاسته ذرت
- نوک قاشق چای خوری وانیل
تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم می زنیم تا غلیظ بشه و سپس کنار میزاریم تا خنک بشه.
نکات مهم تهیه پیراشکی دونات
- بجای این دو نوع سس می تونید فقط از شکلات سکه ای تلخ و شیری که بن ماری کرده ایم استفاده کنیم. به ازای هر 100 گرم شکلات 1 قاشق غذاخوری روغن مایع بهش اضافه کنید.
- آرد حتما الک شده باشه.
- شکر حتما دانه ریز باشه.
- حتما از سلامت و تازگی خمیر مایه تون مطمئن باشید.
- روغن حتما یه ربع تا بیست دقیقه با حرارت ملایم داغ شده باشه و بعد شروع به سرخ کردن دونات ها کنید.
- دونات ها رو بعد سرخ شدن روی هم قرار ندیدن، جدا جدا روی دستمال بزارین وقتی سرد شد اشکالی نداره روی هم باشن.
- اگه برای سفارش خواستین از این رسپی استفاده کنید به ازای این میزان مواد حدود 4 گرم بهبود دهنده به مواد خمیر اضافه کنید و بین استراحت اول و دوم خمیر رو چونه های 100 گرمی بگیرین.
درود توضیحات عالی بود
ممنون از شما