5/5 - (1 امتیاز)

کوکی سابله شکلاتی رو امتحان کردید؟ یه کوکی شکلاتی عالی و لذیذ درست کردم که نتیجه کار عالی شد و پیشنهاد می کنم امتحان کنید و از مزه بینظیرش لذت ببرید!

مواد لازم برای تهیه کوکی سابله شکلاتی

  • آرد 300 گرم
  • پودر شکر 100 گرم
  • کره سرد 90 گرم
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • پودر کاکائو تلخ تیره 30 گرم
  • وانیل اختیاری
  • نمک یک پنسه
  • برای تزیین شکلات تلخ 100 گرم

طرز تهیه کوکی سابله شکلاتی

طرز تهیه کوکی سابله شکلاتی
برای شروع ابتدا آرد، پودر شکر و پودر کاکائو را داخل ظرفی با یکدیگر ترکیب کنید.

سپس کره سرد را مکعبی خورد کنید و به مخلوط اضافه کنید و با نوک انگشتان ترکیب کنید تا حالت شنی و خورده نون پیدا کند. (یا به جای مخلوط کرد با دست از غذاساز نیز می توانید استفاده کنید.)

سپس زرده‌های تخم مرغ را اضافه کنید و اگر دوست داشتید کمی وانیل و یک پنس نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرم و منسجم شود. اما ورز ندهید چون به روغن میافتد.

خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را روی سطح آردپاشی با وردنه باز کنید و با چاقو به صورت نوارهایی به اندازه 1 در 10 سانتیمتر برش دهید. مجددا بیسکوئیت ها را به مدت یک ربع در یخچال بگذارید.

سپس به مدت 10 دقیقه بپزید. بگذارید کاملا خنک شوند سپس با ترکیب شکلات ذوب شده و مقداری فندق ریز خرد شده و کمی از خرده‌های خود کوکی‌ها تزئین کنید. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.