چیزکیک پسته ای یه دسر شیک و خوشمزه و متفاوته و اگه به دنیال یه دسر خاص و جذاب هستید این چیز کیک پسته ای رو پیشنهاد می کنم.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک پسته ای
مواد لازم لایه کراست
- بیسکوییت ویفر وانیلی، یا دیجستیو یک و نیم پیمانه
- پسته آسیاب شده نیم پیمانه
- شکر ۱ قاشق غذا خوری
- کره آب شده ۹۰ گرم
مواد لازم فیلینگ چیزکیک
- پنیرخامهای (در دمای اتاق) ۴۸۰ گرم
- خامه ترش ۱۰۰ گرم
- عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
- خامه قنادی پر چرب یکچهارم پیمانه
- نمک نصف قاشق چای خوری
- شکر سهچهارم پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- پسته پوره شده ۵۰ گرم
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
مواد لازم تاپینگ پسته
- شکلات سفید ۲۰۰ گرم
- خامه قنادی یک سوم پیمانه
- پسته خرد شده یک چهارم پیمانه
- پوره پسته ۴۰ گرم
طرز تهیه چیز کیک پسته ای
در یک ظرف متوسط، بیسکوییت خرد شده، شکر و پسته خرد شده رو بریزید و با قاشق مخلوط کنید.
کره آب شده رو اضافه کنید تا زمانی که به خوبی مخلوط شوند هم بزنید.
مخلوط رو به یک قالب ۲۰ سانتی بریزید و به خوبی در سطح قالب فشرده و صافش کنید.
این لایه رو به مدت ۵ تا ۸ دقیقه درون فر ۱۸۰ درجه پخت کنید.
حواستون باسه که کراستتون نسوزه، بعدش از فر دربیارید و بذارید به دمای اتاق برسه و خنک بشه.
دمای فر رو روی ۱۴۰ درجه کم بذارید.
در ظرفی برای مخلوط کردن، پنیرخامهای در دمای اتاق، شکر، خامه ترش، خامه قنادی، نمک، عصاره وانیل رو اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید تا زمانی که پنیر خامهای صاف و یکدست بشه.
پوره پسته رو اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
نشاسته ذرت رو به مخلوط اضافه کرده و مخلوط کنید تا زمانی که هیچ گوله یا غیر یکدستی از نشاسته نمونه.
با یک چنگال تخم مرغ هارو هم بزنید و به مخلوط پنیری اضافه کنید و باهم خوب مخلوط کنید که یکدست بشن.
مخلوط پنیریتون رو روی کراست داخل قالب بریزید و بعد با کوبیدن قالب روی سطح صاف حباب هاش رو بگیرید.
چیزکیک رو به مدت یک ساعت درون فر با دمای ۱۴۰ درجه قرار بدید تا زمانی که لبه ها یکم سفت تر از وسطش بشه.
در فر رو باز بذارید و به مدت ۱-۲ ساعت بذارید خنک بشه.
بعد خنک شدن چیزکیک، روش رو فویل پلاستیک یا نایلونی بکشید و حدود ۵ ساعت درون یخچال قرار بدید.
طرز تهیه تاپینگ پسته
در ظرف متوسط، شکلات سفید، پوره پسته و خامه قنادی رو اضافه کنید.
ظرف رو درون ماکروفر قرار بدید به مدت ۳۰ ثانیه یا بنماری کنید.
در نهایت خوب همبزنید و پسته خرد شده رو اضافه کنید و باز هم بزنید.
با چاقو کشیدن در دور قالب چیزکیک رو جدا کنید.
بعد تاپینگ پسته رو روی چیزکیک ریخته و سرو کنید.
نکات مهم
- مراقب باشید پنیرخامه ای حتما به دمای اتاق رسیده باشه و حتما هم پر چرب باشه.
- من برای چیزکیک ها از قالبی استفاده میکنم که قفل داره و از بقل باز بشه.
- برای داشتن یک چیزکیک یکدست با بافتی نرم مطمئن شید مواد به دمای اتاق برسه، تخم مرغ ها و پنیرخامهای به خصوص.
- تو چیزکیک مهمه که اضافی هم نزنید و تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و همزن رو روی دور کند بذارید.
روش دوم
یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین چیزکیک های دنیاست!
مواد لازم چیزکیک پسته
برای کراست
- 200 گرم بيسکوئيت پودرشده
- 200 گرم کره ذوب شده
با هم مخلوط کرده و کف یه قالب 26 سانتی که کاغذ روغنی انداختیم ریخته و کاملا فشرده می کنیم.
- 180 گرم پسته خرد شده
- 40 گرم کره ذوب شده
- 3 ق غ پودرقند
مواد رو با هم مخلوط کرده و روی لایه بيسکوئيتی پهن کرده و فشار میدیم و قالب رو 20 دقیقه داخل یخچال میزاریم.
برای لایه پنیری
- 3 عدد تخم مرغ
- 190 گرم شکر دانه ریز
- 45 گرم نشاسته ذرت
- 200 م ل خامه
- 700 گرم پنیر خامه ای
- زست 1 عدد لیمو ترش
- 1 بسته وانیل شکری
طرز تهیه
پنیر و شکر و وانیل رو با هم مخلوط می کنیم. خامه و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه می کنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
داخل قالب ریخته و دیواره بیرونی قالب رو دو لایه فویل می پیچیم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160، حرارت از بالا و پایین، بهمدت 1 ساعت میزاریم.
یک کاسه آب داخل فر گذاشته و بعد از زمان پخت فر رو خاموش کرده و در فر رو نیمه باز میزاریم. 20 دقیقه بعد از فر خارج کرده و صبر می کنیم چیزکیک داخل دمای محیط خنک بشه، کمی کرم پسته رو بن ماری کرده تا روان بشه و روی چیزکیک ریخته و 6 تا 8 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان