4/5 - (7 امتیاز)

کیک شارلوت سیب سریع و آسان ولی خوشمزه و شیک و مجلسیه. همه ما می خواهیم کیک بخوریم، اما یه عدمون تنبلیم مثل من، نمی خواهیم براش زحمت بکشیم، بنابراین امروز یک دستور العمل فوق العاده برای تهیه یک کیک بسیار خوشمزه و بسیار آسان را براتون آماده کردم. امید.ارم که خوشتون بیاد.

مواد لازم برای تهیه کیک شارلوت (قطر قالب 16 سانتی متر)

مواد لازم خمیر

  • 4 تخم مرغ
  • آرد 180 گرم
  • شکر 150 گرم
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

سیب در کارامل

  • 3 تا 4 عدد سیب متوسط ​​(حدود 200 گرم)
  • 30 گرم شکر
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو
  • 0.5 قاشق چایخوری دارچین
  • 0.5 قاشق چایخوری شکر وانیل
  • 10 گرم کره

کرم رنگ

  • 250 گرم خامه قنادی
  • 65 گرم پودر قند

مواد دیگر

  • شیر برای خیساندن کیک

طرز تهیه کیک شارلوت سیب ساده و خوشمزه

طرز تهیه کیک شارلوت

برای کیک اسفنجی تخم مرغ ها را با شکر مخلوط کنید و حدود 5 تا 7 دقیقه با همزن بزنید تا کف کند. در دو مرحله آرد و بکینگ پودر را الک کرده و با کفگیر به آرامی مخلوط کرده و شکر وانیل را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. خمیر را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت 30-40 دقیقه با دمای 170 درجه قرار دهید.

کیک پخته شده و خنک شده به 3 لایه برش دهید.

برای سیب، سیب ها را پوست بگیرید و به مکعب های کوچک برش دهید. کره را در ماهیتابه داغ کنید، سیب ها را اضافه کنید، آب لیمو بپاشید، شکر بپاشید و مخلوط کنید.

2 تا 3 دقیقه بجوشانید سپس وانیل و دارچین بپاشید و دوباره مخلوط کنید و با حرارت ملایم درب رو‌گذاشته به مدت 7 تا 10 دقیقه بجوشانید تا تمام شکر آب شود و سیب ها نرم شوند.  سپسبگذارید خنک شود.

برای خامه، خامه سرد را با همزن بزنید، پودر قند را اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود.

برای مونتاژ کیک، لایه کیک را بردارید، آن را با شیر خیس کنید، خامه را بمالید، سطح آن را صاف کنید و نیمی از سیب ها ی کاراملی را بچینید. سپس دوباره کیک اسفنجی – خیس کردن – خامه – سیب، آخرین کیک اسفنجی را خیس کرده و با مقدار کمی خامه چرب می کنیم. آن را با سلفون بپیچید و به مدت 4 تا 6 ساعت ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید.

به محض اینکه کیک خیس شد دوباره روی و کناره ها را با خامه چرب کنید، روی آن را با سس کارامل و گردو تزیین کردم، اما شما می توانید به صلاحدید خودتان تزئین کنید!

کیک آماده است و به تنهایی از کیک خوشمزه لذت ببرید، اگر چیزی باقی مونده است، می توانید آن را به دیگری بدهید!