4/5 - (84 امتیاز)

طرز تهیه چندین مدل کیک روسی رو براتون آماده کردم. کیک های روسی جذاب، خاص و منحصر به فرد!

مواد لازم برای تهیه کیک روسی با فیلینگ پنیر خامه ای

مواد لازم برای پایه

  • 1 عدد تخم مرغ
  • 60 گرم شکر
  • 250 گرم آرد
  • 20 تا 25 گرم پودرکاکائو
  • 100 گرم کره ی نرم شده
  • 2 قاشق چای خوری زنجبیل
  • 1بسته وانیل شکری
  • نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 3 تا 5 قاشق غذاخوری شیر

برای فیلینگ

  • 70 گرم نشاسته ذرت
  • 150 گرم شکر
  • 1 بسته وانیل شکری
  • 200 گرم کره ی ذوب شده
  • 1 کیلو پنیر خامه ای کم چرب
  • 3 عدد تخم مرغ

طرز تهیه کیک روسی با فیلینگ پنیر خامه ای

طرز تهیه کیک روسی بسیار خوشمزه

تمام مواد خشک که شامل آرد، شکر، پودرکاکائو، وانیل، زنجبیل و بکینگ پودر هستش رو با هم مخلوط می کنیم. کره و تخم مرغ رو بهش اضافه کرده و یکم ورز میدیم تا خمیر شکل بگیره، اگه شکننده بود قاشق قاشق بهش شیر اضافه کرده تا در نهایت خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم.

یک چهارم خمیر رو جدا کرده و داخل نایلون گذاشته و داخل یخچال میزاریم. مابقی خمیر رو کف و دیواره های یه قالب 26 سانتی کمربندی که با کره چرب کردیم، پهن کرده و کفش رو با چنگال سوراخ سوراخ می کنیم. قالب رو 1 ساعت داخل یخچال میزاریم.

برای آماده کردن فیلینگ آرد و نشاسته ذرت و شکر و وانیل رو با هم مخلوط می کنیم. پنیر، تخم مرغ و کره رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست بشه، داخل قالب ریخته.

خمیر باقیمونده رو به ضخامت 3 تا 4 میلی روی نایلون باز کرده و با کاتر ستاره ای برش میزنیم. ستاره ها رو با سلیقه خودمون روی مواد فیلینگ پهن کرده و قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 40 تا 50 دقیقه میزاریم. نوش جان


طرز تهیه کیک روسی بدون تخم مرغ

طرز تهیه کیک روسی بدون تخم مرغ

یکی دیگه از جذاب ترین و خوشمزه ترین کیک های روسی. نیازی به همزن نداره و بدون تخم مرغ آماده میشه.

مواد لازم

  • 200 گرم شکر
  • 400 گرم آرد
  • 200 گرم خامه صبحانه
  • 150 گرم کره ی نیم ذوب
  • 30 گرم پودرکاکائو
  • 10 گرم بکینگ پودر
  • یک پینچ نمک

برای فیلینگ

  • 1200 گرم خامه
  • 150 تا 170 گرم پودرقند (ذائقه ای)
  • یک پاکت وانیل

طرز تهیه

خامه و شکر و بکینگ پودر رو داخل کاسه ای با همزن دستی خوب مخلوط کرده تا شکر حل بشه. کره رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. نمک و آرد رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم. خمیر رو 2 قسمت کرده و به یکی پودرکاکائو اضافه می کنیم. از هر رنگ یه تیکه کوچولو جدا کرده و مابقی رو 6 تا چونه می گیریم. چونه ها رو داخل نایلون گذاشته و 30 تا 60 دقیقه داخل یخچال استراحت میدیم. از یخچال بیرون آورده و روی سطحی که آردپاشی کرده ایم به قطر 20 تا 22 سانت و به ضخامت 3 میل باز می کنیم. با رینگی به همین قطر برش زده و سطحش رو با چنگال سوراخ سوراخ کرده و هر برش رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200 به مدت تقریبی 5 تا 7 دقیقه می پزیم. اجازه میدیم لایه ها خنک بشن و با احتیاط برمی‌داریم مخصوصا کاکائویی که لطیف تره. اضافات لایه ها رو بعدا پودر کرده و برای تزئین استفاده می کنیم.
نکته :چونه هاتون رو روی کاغذ روغنی و داخل سینی فر باز کنید و کاتر بزنید که جابجا کردنشون سخت نباشه.

برای فیلینگ مواد رو با هم مخلوط کرده تا یکدست بشه.

کیک رو جمع کرده و دورش رو سلفون گرفته و یک شب داخل یخچال میزاریم.

برای روی کیک هم میشه از گاناش (ترکیب مساوی خامه صبحانه و شکلات) و هم میشه از ترکیب شکلات و کره که بن ماری کردیم استفاده کرد.

خورده های خمیر رو هم پودر کرده و باهاش کیک رو تزئین می کنیم. امیدوارم این کیک فوق العاده خوشمزه و جذاب رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. نوش جان


طرز تهیه کیک روسی میوه ای

طرز تهیه کیک روسی میوه ای

اینم از کیک روسی که میوه ای هستش و نگم از طعم بهشتی که داره، لایه های کیک و بيسکوئيتی با اون سس زردآلوی وسطش … بدون نیاز به همزن

مواد لازم

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 200 گرم شکر
  • 200 گرم کره ی نرم
  • 3 تا 3 و نیم پیمانه آرد
  • 1 قاشق چای خوری نوشابه
  • 1 قاشق چای خوری سرکه

برای سس زردآلو

  • 1 کیلو زردآلو
  • 400 گرم شکر

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر رو با همزن زده تا شکر کاملا حل بشه. کره رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

سرکه و نوشابه رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم. در آخر آرد رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه.

خمیر رو به 5 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم و کمی آرد پاشیدیم به ضخامت حدود 3 میل و قطر 24 سانتی متر باز کرده و با یه قالب یا رینگ همون سایزی کاتر میزنیم، روی اونو با چنگال سوراخ سوراخ کرده و به همراه اضافات کنارش، داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه میزاریم.

خیلی حواستون باشه که نسوزه و مدام چک کنید. خمیر بسیار لطیفه و با احتیاط و حوصله کار کنید.

اضافات رو پودر کرده و برای تزئین ازش استفاده می کنیم.

لایه ها رو سرهم بندی کرده و دورش سلفون گرفته و یک شب داخل یخچال میزاریم. بعد به دلخواه با خرده های بیسکوکیک و سس و برش های زردآلو تزئین می کنیم.

برای سس زردآلو، زردآلو و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا شکر آب بشه، نیازی به غلیظ شدن نیست فقط یکدست بشه، کمی میکس کرده و برای بین لایه ها ازش استفاده می کنیم.


طرز تهیه کرپ کیک شکلاتی روسی

طرز تهیه کرپ کیک شکلاتی روسی

یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین و در عین حال راحت ترین کیک های روسی، همینه. با این آموزش با طرز تهیه ی کرپ شکلاتی هم آشنا میشید.

مواد لازم برای کرپ شکلاتی

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 60 گرم شکر (1/3 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری)
  • 450 میلی لیتر شیر هم دمای محیط (2 و 1/4 پیمانه)
  • 170 گرم آرد (1 و 1/3 پیمانه)
  • 30 گرم پودرکاکائو الک شده (3 قاشق غذاخوری)
  • 40 گرم روغن مایع (4 قاشق غذاخوری)
  • یک پینچ نمک
  • نوک قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه

تخم مرغ و نمک و وانیل و شکر و 2/3 از شیر رو با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و پودرکاکائو رو که الک کردیم بهش اضافه کرده و هم می زنیم.مابقی شیر رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم.

درآخر روغن رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. روی حرارت متوسط، داخل تابه ی نچسب بسته به سایز تابه از مواد میریزیم و تابه رو تکون میدیم تا مواد پخش بشه، یک طرف که حباب زد برگردونده و طرف دیگه رو سرخ می کنیم (مثل پخت پنکیک). حدود 14 تا 15 کرپ با قطر 20 سانت داریم.

مواد لازم برای کرم

  • 600 گرم ماسکارپونه (یا لبنه یا خامه ای)
  • 150 گرم خامه
  • 130 گرم پودرقند

تمام مواد باید سرد باشن. داخل کاسه ای مواد رو دو دقیقه با سرعت کم همزن زده و بعد 2 تا 4 دقیقه ی دیگه با سرعت بالا میزنیم تا یکدست بشه و کمی فرم بگیره.

لبه های کرپ ها رو با یه رینگ 18 یا 19 جدا کرده. روی صفحه گردون یه ذره کرم زده و اولین کرپ رو میزاریم و یه لایه از کرم رو روی تمام سطحش پخش می کنیم، کرپ بعدی و همین کارو ادامه میدیم تا کرپ ها تمام بشه. دورش رو با یه رینگ فیکس کرده و حداقل 2 ساعت داخل یخچال میزاریم.

برای لایه شکلاتی
  • 20 گرم شکلات تلخ
  • 25 گرم خامه
  • 25 گرم کره

شکلات و خامه رو چند دقیقه داخل ماکروویو گذاشته یا بن ماری می کنیم و هم می زنیم تا یکدست بشه. کره رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم و وقتی خنک شد روی کیک ریخته و به دلخواه تزئین می کنیم. می تونید این قسمت رو حذف کنید و لایه ی آخر رو با همون کرم پنیری پوشش بدین و تزئین کنید. نوش جان


طرز تهیه کیک روسی پرتقالی

اسپنچ پرتقال

مواد لازم برای قالب ۱۶ سانتی متر:

  • 4 عددتخم مرغ
  • 120 گرم شکر
  • 100 گرم آرد
  • 20 گرم نشاسته ذرت
  • 60 گرم آب پرتقال
  • 40 گرم روغن مایع آفتابگردان
  • رنده پوست دو عدد پرتقال
  • 7 گرم بیکینگ پودر

دستور تهیه:

همه مواد باید در دمای اتاق باشند. در یک کاسه، آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، آب پرتقال تازه، روغن آفتابگردان و زست دو پرتقال را ترکیب کنید.

تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا رنگش روشن شود و حجمش زیاد شود. مواد مایع را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و با استفاده از همزن دستی یا لیسک سیلیکونی آن را به آرامی هم بزنید.

مخلوط مواد خشک را الک کرده و به مواد فوق اضافه کنید. دوباره خمیر را با حرکات دورانی به آرامی مخلوط کنید.

مایه کیک را در قالب ریخته و آن را به مدت حدود 45-50 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید پخت را با سیخ چوبی بررسی کنید.

بعد از پخت اجازه دهید کیک کمی خنک شود آن را از قالب خارج کرده، در سلفون بپیچید و برای مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از گذشت زمان، کیک را برش دهید.

شربت پرتقال

مواد لازم:

  • 120 گرم آب پرتقال
  • 60 گرم شکر

دستور تهیه:

در یک قابلمه آب پرتقال تازه و شکر را با هم مخلوط کنید. ترکیب را به جوش آورید، شکر باید کاملا حل شود.
در صورت تمایل می توانید ادویه جات (دارچین، جوز هندی، زنجبیل) اضافه کنید. اجازه دهید قبل از استفاده شربت خنک شود.

فیلینگ ژله پرتقال

مواد لازم:

  • 300 گرم پوره پرتقال
  • 40 گرم شکر
  • 8 گرم نشاسته ذرت
  • 8 گرم پودر ژلاتین
  • 50‌ گرمآب سرد

پودر ژلاتین را درون نیمی از آب سرد خیس کنید و بن ماری کنید. شکر و پوره پرتقال را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. نشاسته ذرت را با باقیمانده آب سرد مخلوط کنید و به پوره پرتقال و شکر به جوش آمده اضافه کنید هم بزنید اجازه دهید یک تا دو دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و ژلاتین ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید.

دو عدد رینگ ۱۵ سانت و یا قالب را آماده کرده و مواد را درون رینگ ها تقسیم کنید و به فریزر منتقل کنید.

کرم چیز:

  • پنیرخامه ای 600 گرم
  • خامه ترش 200 گرم
  • شکر ۶۰ گرم

طرز تهیه:

خامه ترش را با پنیرخامه ای مخلوط کنید و با همزن بزنید و کم کم شکر رو اضافه کنید تا زمانی که کرم شما حالت فرم دهی پیدا کنه.

مونتاژ کیک:

یک لایه کیک قرار داده روی آن را با سیروپ یا شربت پرتقال مرطوب کنید یه لایه نازک از کرم پنیر بکشید و روی اون رو فیلینگ پرتقال که تازه از فریز خارج کرده اید قرار دهید یه لایه ضخیم از کرم پنیر روی اون بکشید و مجدد یک لایه کیک بزارید و مراحل قبل تکرار شود. امیدوارم که راضی باشید و این طعم بهشتی رو درست کنید.