کیک پرتقال بافت نرم و لطیفی داره و اگه به آب پرتقال تازه دسترسی دارید پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید.
میتونید این کیک رو با آب نارنگی هم درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی با آب پرتقال طبیعی
- آرد دو لیوان فرانسوی دستهدار سرخالی
- تخم مرغ چهار عدد
- شکر یک لیوان فرانسوی دستهدار
- روغن مایع نصف لیوان فرانسوی دستهدار
- آب پرتقال یک لیوان فرانسوی دستهدار
- وانیل یک قاشق چایخوری
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
مواد سس کیک
- آب پرتقال یک لیوان فرانسوی دستهدار
- نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
- شکر پنج قاشق غذاخوری (اگر پزتقال ترش بود تا سه قاشق هم میتونید شکر بیشتر کنید.)
دستور پخت کیک پرتقالی با آب پرتقال طبیعی با پیمانه لیوان
برای شروع ابتدا تخم مرغ شکر و وانیل پنج دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. دور کاسه رو دورگیری کنید که تخم مرغ های پاشیده دور کاسه باعث بوی بد تخم مرغ در کیک نشه.
آب پرتقال رو که از صافی رد کردیم با روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر مخلوط میکنیم و در چند مرحله به مواد اضافه میکنم و فولد میکنیم.
قالب رو با روغن جدا کننده چرب کرده یا چرب و آرد پاشی میکنیم.
در فر گرم شده ۱۸۰ حدودا پنجاه دقیقه میپزیم.
بعد از یک ربع کیک رو از قالب خارج میکنیم.
برای درست کردن سس روی کیک هم مواد رو مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا یک دست بشه.
سپس روی شعله ملایم میذاریم و زمان میدیم تا به غلظت فرنی برسه. سس رو هم بزنید تا رویه نبنده. وقتی از دما که افتاد روی کیک بریزید و تزئین کنید.