کوکی آمریکایی از محبوب ترین کوکی های جهان. شیرینی پزی Levain نیویورک دقیقا همین رو میپزه، و هر یک دونه رو میده $ 7/25!
️مواد لازم برای تهیه کوکی آمریکایی
- کره نرم شده 100 گرم یا نصف پیمانه (اگه پیمانه 250 میلی لیتری باشه)
- شکر سفید 45 گرم یا 3 قاشق غذا خوری
- شکر قهوه ای 40 گرم یا کمی کمتر از 3 قاشق غذا خوری
- تخم مرغ 55 گرم یا یک عدد
- آرد همه کاره (اسمهای دیگش: آرد ساده، آرد نان فانتزی، آرد با گلوتن متوسط حدود 8 الی 11 درصد) 100 گرم یا حدود دوسوم پیمانه (اگه پیمانه 250 میلی لیتری باشه)
- آرد قنادی 60 گرم یا حدود یک سوم پیمانه (اگه پیمانه 250 میلی لیتری باشه)
- نشاسته ذرت 3 گرم یا حدود نصف قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر 2 گرم یا نصف قاشق چای خوری
- جوش شیرین 1.5 گرم یا کمی کمتر از نصف قاشق چای خوری
- نمک 1 گرم یا حدود یکسوم قاشق چایخوری
- چیپس شکلات تلخ 70 درصد 160 گرم یا حدود 1 پیمانه (اگه پیمانه 250 میلی لیتری باشه)
- گردو خرد شده 100 گرم یا 1 پیمانه (اگه پیمانه 250 میلی لیتری باشه)
- مزه ی کوکی شیرینی کمی داره، اگه شیرینی بیشتری خواستيد، بجای شکلات 70 درصد از شکلات 55 درصد استفاده کنید
طرز تهیه کوکی آمریکایی با تکه های شکلات و شکر قهوه ای
️مرحله اول
ابتدا کره ی نرم شده، شکر سفید و قهوه ای رو باهم، هم بزن. تخم مرغ رو اضافه کن و به همزدن ادامه بده تا جایی که خمیر ما کرمی رنگ بشه.
حالا آرد همه کاره، آرد قنادی، نشاسته، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو همراه با هم الک کن روی مخلوط کرم رنگمون.
با لیسک خوب هم بزن تا جایی که هیچ ماده ی خشکی باقی نمونه. شکلات خورد شده و گردوی خورد شده رو به خمیر اضافه کن و همبزن.
️مرحله دوم
به اندازه ی 156 گرم یا حدود 1 پیمانه از مواد جدا کن و گردش کن. توپ ها رو بذار توی ظرف و روشو با پلاستیک بپوشون و برای 1 ساعت بذارش داخل یخچال. فر رو از قبل با دمای 200 درجه گرم کن و با دمای 180 درجه روشن کن و به مدت 23 دقیقه بپزید.
وقتی پخت سینی رو از فر دربیارید. اما به کوکی ها دست نزنید و حداقل 15 دقیقه فرصت بدین تا خوب خنک بشن. چون اگه دست بزنید خورد میشن. نوش جان
روش دوم
طرز تهیه کوکی آمریکایی
مواد لازم
- کره قهوه ای یا فندوقی 90 گرم
- شکر قهوه ای روشن 60 گرم
- شکر دانه ریز 30 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- آرد همه منظوره 180 گرم
- بیکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری
- جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- شکلات سکه ای (بلکلاد) 100 گرم
- چیپس شکلات 50 گرم
طرز تهیه
کره را ذوب و دوغ آن را می سوزانیم به این مواد کره قهوه ای و یا کره فندوقی می گویند. سپس در ظرف مورد نظر ریخته شکر و وانیل را اضافه و در مرحله بعد تخم مرغ را اضافه می کنیم در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
آرد و سایر موارد خشک را اضافه و مخلوط می کنیم شکلات های چیپسی و سکه ای را اضافه و توسط اسکوپ زن ازمواد کوکی برداشته و در سینی فر می گذاریم. این مقدا ر مواد 5 کوکی 100 گرمی می دهد و درفر از قبل گرم شده به مدت 16 دقیقه با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ۱۷۵ درجه سانتیگراد می پزیم.
نکات مهم پخت کوکی آمریکایی
- خمیر را حداقل به مدت 30 دقیقه یا یک شب در یخچال سرد بگذارید تا از پخش شدن کوکی در حین پخت جلوگیری شود.
- می توانید مدتی خمیر کوکی را فریز کرده و در موقعه لزوم بپزید.
- این کوکی را می توانید در سایزهای مختلف پخت کنید.
- وقتی کره پاستوریزه را روی اجاق ذوب کنیم و مقدار آبی که در آن هست تبخیر بشه و ذرا.ت جامدش کاملا از چربی خالص جدا میشه و طلایی رنگ میشه رنگ کره رو به طلایی روشن میره و عطری شبیه فندوق به خودش میگیره. به این کره کره قهوه ای یا کره فندوقی می گیم
- پیشنهاد من همیشه در درجه اول استفاده ازشکلاتهای ریل هست مثل کلبو لینت بلکولاد و … ولی ممکنه بعضی ها در دسترسشون نباشه می تونید از شکلاتهای سکه ای کارات و سوربن کاله استفاده کنید که البته کامپاند هستند.
- این کوکی ها در یخچال به مدت یکماهدر فریزر به مدت ۶ ماه قابل نگهداریند ولی قبل استفاده حتما هم دمای محیط شوند.
- کوکیها حتما در ظرف دربدار نگهداری شود.
- این کوکیها را می تونید در کیسه های پلایتیکی کوچک چسبدار نگهداری کنید و برای فروش به مشتریانتون عرضه کنید.
- این کوکیها به مدت یک هفته در دمای متعادل محیط در ظرف دربدار قابل نگهداریند.