یتیمچه تبریزی بدون گوشت با یه رسپی فوق العاده خوشمزه و سنتی که تو فصل بهار و تابستان طرفداران زیادی داره. یتیمچه تبریزی یه خوراک بادمجان تبریزی خوشمزه ست همراه با سیب زمینی، نام این غذا رو به خاطر اینکه گوشت نداره یتیمچه گذاشتن. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه یتیمچه تبریزی بدون گوشت
- پیاز درشت ۴ عدد
- بادمجان درشت ۴ عدد
- سیب زمینی درشت ۴ عدد
- فلفل دلمه ای یا فلفل سبز به دلخواه
- گوجه فرنگی۲ عدد
- کدو سبز ۴ عدد
- سیر چند حبه
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه یتیمچه تبریزی بدون گوشت
پس از اینکه بادمجان ها رو به خوبی شسته و تمیز کردین پوست اونارو گرفته بعد بصورت حلقه حلقه های باریک یا نگینی برش زده و درون یک آبکش چیده حالا روشون نمک بپاشین.
برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه کنار بذارین تا آبشون کشیده بشه، این کار شما باعث میشه در هنگام طبخ و سرخ کردن روغن خیلی کمتری مصرف بشه.
حالا سیب زمینی ها رو نگینی یا حلقه ای نازک برش زده داخل ماهی تابه با روغن و کمی نمک و زردچوبه سرخ کنین.
بعد سیر ها رو خرد و داخل همون ماهی تابه سرخ کنین و همینطور پیاز رو خرد و سرخ کنین و بعد کدو رو به صورت نگینی یا حلقه برش داده و نمک پاشیده بعد آبش رو گرفته و با همون روغن سرخ کنین.
در آخر سر فلفل و گوجه فرنگی رو خرد کرده و سرخ کنین و بعد رب رو تفت بدین تا بوی خامی رب گرفته بشه و ادویه جات و همه سبزیجات سرخ شده رو باهم ترکیب کرده و درشو بذارین تا پنج دقیقه بجوشه و غذای خوشمزه آماده هست.
با سیر ماست طعمش فوق العاده خوشمزه میشه. پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنین که مطمئنم که تو لیست منوی هفتگی همتون میشینه.
یکی از خوشمزه ترین و آسان ترین و باصرفه ترین غذای اصیل و سنتی ایرانی که تو تمام فصول میشه پخت ولی فصل بهار و تابستان واقعا دلچسبه.