شیر برنج با خامه و کره عالیه! شیر برنج دستور پخت های متفاوتی داره، اما این شیر برنج با همه شیر برنج های دیگه فرق داره چون که با خامه و کره درست شده و فوق العاده خوشمزه و مجلسیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مــواد لازم برای تهیه شیر برنج با خامه و کره و برنج نیم دانه
- بـرنج نـیم دانه یک لیوان
- آب سه لـیوان
- شکر یک لیوان
- کره پنجاه گرم
- گلاب نصف فنجان
- عرق هل نصف فنجان
- خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری سرپر
- شـیر چهار لیوان
- نمک نصف قاشق چای خوری
آموزش شیر برنج با خامه و کره و برنج نیم دانه
بـرنج از چند ساعت قبل بشورید و اجازه بدید خیس بخوره.
بـرنج هـمراه سه لیوان آب و نمک روی شعله خیلی کم بزارید تا کامل پخته و شکفته بشه و در انتها آبی نمونه زمان نمیشه براش تعیین کرد
چهار لیوان شیر داخل قابلمه ای جداگانه بریزید اجازه بدید به جوش بیاد.
شـیر داغ کم کم به برنج اضافه کنید و بهم بزنید تا یکدست بشه در قابلمه رو نیمه باز بزارید تا شیر کامل به خرد برنج بره و لعاب پس بده.
با فاصله زمان چند دقیقه ای هم بزنید تا شیربرنج شما ته نگیره.
در این مرحله کره، گلاب، عرق هل اضافه کنید و ده دقیقه روی شعله کم بزارید.
دو قاشق غذاخوری سرپر خامه صبحانه رو با یک چهارم لیوان شیر قاطی کنید نیاز نیست زیاد بهم بزنید تا کامل باز بشه همینکه خامه یه مقدار باز شد کافیه به شیربرنج اضافه کنید و یک ربع زمان بدید.
سپس از روی شعله گاز بردارید به صورت داغ داخل ظرف سرو بریزید چون زود بسته میشه به دلخواه تزئین کنید و نوش جان کنید.
نکات مهم پخت شیر برنج با خامه و کره
- برای پخت برنج اگر دیدید با سه لیوان آب پخته نشده یک لیوان دیگر آب میتوانید اضافه کنید.
- تا قبل لعاب ننداختن برنج و شیر به هیچ عنوان شکر اضافه نکنید چون برنج شما دیگه پخته نمیشه.
- شکر یک لیوان کافی کمتر میتونید بریزید ولی بیش از یک لیوان زیادی و باعث آب افتادن شیربرنج میشه.
سلام .میتوانیم شکر رو خیلی کم اضافه کنیم و در انتها بعداز آماده شدن برای رفع سردی از عسل به عنوان شیرین کننده استفاده کرد
سلام. تا الان این جوری امتحان نکردم. ولی فکر کنم بشه.