کیک تارت زعفرانی انبه یه دسر بی نظیره که عاشقشم من. انبه، زعفران و پسته در کنار هم محشر میشه. این کیک بدون تخم مرغه خیلی هم خوش بافت و لطیفه دقت کنید در دستور دست نبرید تا نتیجه مطلبوی بگیرید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک تارت زعفرانی انبه
- باتر میلک 210 گرم
- روغن 35 گرم
- کره یا روغن مایع 15گرم
- زعفران ۱ قاشق سوپخوری
- پسته ریز خرد شده 2 قاشق سوپخوری
- شکر 100 گرم
- جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
- سرکه سیب یا سفید 1 قاشق چایخوری
- نمک 1/8 قاشق چایخوری
- آرد جو یا گندم کامل 50 گرم
- آرد 115 گرم
- ترکیب شیر زعفران
- مقداری زعفران (حدودا 1 قاشق) 5 قاشق شیر + 1 قاشق چایخوری شکر، با هم مخلوط کنید و دم بکشه
برای فیلینگ
- خامه صبحانه 100 گرم
- 1 قاشق چایخوری آگار آگار
- 50 گرم شکلات سفید خرد شده
- 100 گرم پنیر خامه ای نرم شده
- 100 گرم انبه تازه خرد شده برای پر کردن تو رفتگی قالب
برای تزیین
- پسته خرد شده، انبه، گل رز، نعناع …
یک قالب تارت 20 سانتی هم لازم داریم.
طرز تهیه کیک تارت زعفرانی انبه
قبل از شروع فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و یک قالب ۲۰ را کمی چرب و آرد پاشی کنید.
برای شروع در یک کاسه بزرگ، شکر کره رو با هم ترکیب کنید آردها باترمیلک بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک با ارد الک و اضافه بشه زعفران و سرکه اضافه کنید من از سرکه سیب استفاده کردم با همزن دستی یا همزن برقی هم بزنید.
خمیر را در قالب آماده شده بریزید سه بار ضربه بزنید تا مواد یکدست بشه.
به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.
بعد خنک شدن کیک رو با شیر زعفرانی خیس کنید داخل تورفتگی رو انبه خرد شده پخش کنید و مواد فیلینگ رو آماده کنید.
خامه و اگار اگار رو به روش بنماری تا حدی که گرم بشه و اگار عمل بیاد بعد همچنان که گرمه بهش شکلات خرد شده اضافه کنید و هم بزنید شکلات هاحل بشه پنیر خامه اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.
میتونید از صافی رد کنید بعد بریزید روی انبه ها یک شب بزارید یخچال خودش رو بگیره روز بعد تزیین کنید.
برای درست کردن باترمیلک به ۲۰۰ گرم شیر ولرم این دستور ۱۰ گرم سرکه سفید اضافه کنید و کنار بزارید بریده بریده شه بعد استفادش کنید.