تارت کدو حلوایی رو امتحان کردید؟ تارت ها شیرینی های فرانسوی دوست داشتنی هستند که بسیار متنوع و لذیذند. پیشنهاد می کنم تو فصل کدو حلوایی حتما این تارت خوشمزه با کدو حلوایی رو درست کنید. پس بریم که با هم یه تارت کدوحلوایی بی نظیر درست کنیم.
مواد لازم برای تهیه تارت کدو حلوایی
مواد لازم برای کراست تارت
- کره منجمد مکعبی خرد شده ۸۵ گرم
- آرد ۱۵۵ گرم
- پودر قند ۳۵ گرم
- شیر سرد ۱و ۱/۲ قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
مواد لازم برای فیلینگ تارت
- پوره کدو حلوایی ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۸۰ گرم
- دارچین ۱ قاشق مرباخوری
- پودر جوز هندی ۱/۲ قاشق چایخوری
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
طرز تهیه تارت کدو حلوایی
تمام مواد برای تارت باید خنک باشه.
کره و آرد و پودر قند رو با غذاساز با هم چند پالس بزنید یا با نوک انگشت مثل من مواد رو با هم مخلوط کنید.
سپس وانیل و تخم مرغ و در نهایت شیر سرد رو اضافه کنید خمیر رو جمع کنید و داخل پلاستیک فریزری پهن کنید و دو ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدین.
تو این مدت مواد فیلینگ رو آماده کنید.
همه مواد رو با داخل میکسر بریزید یا با گوشت کوب برقی مخلوط کنید. فقط در حد مخلوط شدن بزنید.
خمیر تارت رو مثل فیلم داخل قالب تارت ۲۰ سانت باز کنید و مواد رو داخل اون بریزید و در فر گازی ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزید تا زمانی که لبه تارت طلایی بشه و وقتی سیخ چوبی رو داخل مواد می کنید مواد فیلینگ به سیخ نچسبه.
دمای پخت برای فر برقی و توستر و سولار ۱۰ تا ۲۰ درجه کمتر خواهد بود. بعد پخت اجازه بدین کامل خنک بشه و خیلی راحت از قالب خارج کنید.