شیرینی کنجدی ساده و خوشمزه با ماست با پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کنجدی با ماست
- تخم مرغ درشت ۲ عدد
- روغن مایع ۳/۴ لیوان (۱۶۰گرم)
- پودر شکر ۱ لیوان (۱۶۰ گرم)
- آرد ۳ لیوان (۴۰۰ الی ۴۵۰ گرم)
- ماست شیرین ۳ قاشق غذاخوری (۷۰ گرم)
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری (۱۰ گرم)
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر هل ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
- پودر کاکائو ۱ قاشق مرباخوری
- کنجد به میزان لازم
دستور پخت شیرینی کنجدی با ماست
مواد به دمای محیط رسیده باشن. شکر را آسیاب کردم وبعد ۱ لیوان برداشتم.
مواد خشک را با هم سه بار الک کردم. آرد، بکینگ پودر، پودر هل و نمک رو داخل کاسه ماست وبکینگ پودر را مخلوط کردم.
در ظرفی دیگه تخم مرغها با پودر شکر ووانیل ۵ الی ۷ دقیقه زدم تا حجمش دو برابر شد البته دوبار همزنو خاموش کردم و دورگیری کردم.
ماست و روغن را اضافه وبا دور کم همزن زدم ودرآخر مواد خشک خمیر کمی چسبنده است بهش آرد نزنید. به دو قسمت تقسیم کردم و به یکی پودر کاکائو زدم و روی هر دو را با نایلون پوشوندم و داخل فریزر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم.
فر را بادرجه ۱۷۰ روشن کردم تا گرم بشه. دستم را کمی چرب کردم وگلوله کوچکی از خمیر برداشتم گرد کردم و داخل کنجد غلتوندم و روی کاغذ روغنی با فاصله گذاشتم.
دوباره یک ربع داخل یخچال گذاشتم وبعد در فر قرار دادم به مدت ۲۰ دقیقه. همین که دورش کمی رنگ بگیره کافیه. بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کردم.
برای کلوچه زعفرونی از یک قاشق زعفرون غلیظ به همراه یک قاشق آرد استفاده میکنیم. برای فر حتما از سینی های رنگ روشن استفاده کنید سینیهای تیره زیر کلوچه را تیره میکنه.
شعله پخش کن را از یک ربع قبل گرم کردم و کلوچه ها را داخل ماهیتابه مناسب چرب شده با روغن جامد گذاشتم و دم کنی قرار دادم و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم در حدی که کمی دورش رنگ بگیره. از ماهیتابه دو طرفه هم میشه استفاده کرد.