این شیرینی شربتی رولی از آسونترین و خوشمزه ترین شیرینی هایی هست که میتونین درست کنین و کنار چای عصرونه تون نوش جان کنین.
مواد لازم برای تهیه شیرینی شربتی رولی
- کره يا مارگارين دو قاشق غذا خوری
- روغن مایع سه چهارم لیوان
- ماست دو قاشق غذاخوری
- تخم مرغ یک عدد
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
- ایرمیک دو و نیم قاشق غذاخوری
- سرکه یک قاشق غذاخوری
- آرد دو و نیم لیوان
- رنده پوست یک عدد پرتقال و یا لیمو ترش
- گردو یک پیاله
مواد لازم برای شربت
- شکر دو و نیم لیوان
- آب دو و نیم لیوان
- یک چهارم یک عدد لیمو ترش
پیمانه مورد استفاده لیوان دسته دار فرانسه با گنجایش دویست و پنجاه میلی لیتر
دستور پخت شیرینی شربتی رولی
ابتدا شکر و آب و لیمو رو تو یه قابلمه میریزیم و میذاریم روی شعله گاز وقتی جوشید پنج دقیقه دیگه میجوشونیم و شعله رو خاموش میکنیم.
شربت رو میذاریم کنار تا کاملا خنک بشه و هم دمای محیط بشه. کره به دمای محیط رسیده باشه.
همه مواد لازم برای خمیر به غیر از آرد رو میریزیم تو یه ظرف و با لیسک خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد رو با احتیاط اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد.
خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز میکنیم روش گردو خرد شده میریزیم و با دست کمی فشار میدیم تا به خمیر بچسبه و به نوارهای ده در دو سانت برش میزنیم و رول میکنیم و میچینیم توی سینی فر و میذاریم توی فر از قبل گرم شده با صدو هشتاد درجه به مدت بیست و پنج الی سی دقیقه.
بعد از اینکه شیرینی ها رو از فر در آوردین پنج دقیقه منتظر باشین تا داغی اولیه اش بره بعد شربت خنک رو روش بریزین و دو سه ساعت منتظر بمونین تا شربت جذب بشه ولی بهتره که بیست و چهار ساعت بذارید بمونه بعد با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین کنید و نوش جان کنید.