4.6/5 - (5 امتیاز)

قطایف یه دسر عربیه و به نظر خودم که خیلی خوشمزست. امیدوارم درست کنین و دوست داشته باشید. اول از همه باید شربت رو درست کنین چون باید بمونه و کاملا خنک بشه دو ساعت بذارین بمونه تا خنک بشه.

این دسر خوشمزه یک نوع دسر عربی هست که بیشتر در ماه رمضان و افطار سرو میشه. قطایف مثل قطاب ما ایرانی ها، نوعی پیراشکی شیرین پر از خامه یا آجیل است که میشه آن را به عنوان پنکیک تا شده توصیف کرد. قطایف به طور سنتی توسط فروشندگان خیابانی و خانوارهای شام و مصر تهیه می شده. عزیزانی که اربعین کربلا هم رفتن در مسیر پیاده روی موکب هایی این دسر عربی را سرو می کنند.


مواد لازم برای تهیه هیه شیرینی قطایف عربی

مواد لازم مقدار
آرد 1 پيمانه
شير 1 پيمانه
شكر 2 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد

دستور پخت قطایف عربی خانگی خوشمزه

طرز تهیه شیرینی قطایف عربی خانگی

برای شروع ابتدا تخم مرغ رو با همزن ميزنيم. بعد شكر و وانيل و بكينگ پودر و شير رو به موادمون اضافه ميكنيم و آرد رو هم اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا مايه يكدستى به دست بياد.

بعد تابه را خيلى خيلى كم چرب کرده و روى حرارت ملايم ميزاريم و يك ملاقه از مايه آماده شده را درون تابه ميريزيم وقتى مثل پنكيك حباب زد از تابه خارج ميكنيم (دقت کنید خمیرمون نبايد سرخ بشه و فقط و فقط يك طرفش کمی رنگ بگیره کافی هست.)

حالا روى نيمه قسمتى كه حرارت نديده از مواد ميانيمون ميزيزيم و نيمه ديگه رو روى هم تا ميكنيم حالت نيم دايره ميشه و بعد با دست فشار ميديم لبه هاش رو تا محکم بشه.

سپس در روغن سرخ ميكنيم و در شربت بار كه از قبل درست كرديم شناورش ميكنيم و یا روی آن عسل ریخته و سرو می کنیم.

اگر از شربت بار استفاده میکنید، دقت کنید که شربت سرد باشه و قطایف گرم.

برای تهیه شربت بار از مخلوط یک پیمانه آب و یک پیمانه شكر و نصف پیمانه گلاب و کمی پودر هل و در صورت تمایل کمی زعفران استفاده میشود. (من میزان شکر رو یک دوم پیمانه میریزم.)

ابتدا شكر و آب رو مخلوط ميكنم روى حرارت ميزارم وقتى شكر حل شد و دو سه قل زد بعد گلاب و هل و زعفران رو اضافه ميكنم ميزاريم بازم يك دقيقه بجوشه بعد حرارت رو خاموش ميكنيم. کنار گذاشته تا خنک شود.

 

نکات مهم و فوت و فن های پخت قطایف

براى داخل قطايف مواد مختلفی میشه استفاده کرد. من از ترکیب مغز گردو، مغز پسته، پودر نارگيل و پودر دارچين استفاده کردم.

به دلخواه می تونید میتونید برای خوشرنگ تر شدن یک کم زعفران پودر شده به مواد میانی اضافه کنید.