3.7/5 - (4 امتیاز)

طرز پخت یه پنکیک نازک و نرم و خوشمزه براتون آوردم. از بین دستور پخت های پنکیک زیادی که تست کردم این بهترین شد و براتون آماده‌ش کردم. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه پنکیک نازک و نرم و لطیف

  • تخم‌مرغ یک عدد ۶۰ گرمی با احتساب پوست
  • شکر دانه ریز ۷۰ گرم
  • وانیل کمی
  • روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
  • شیر ۱۲۵ میل یا گرم یا ۱/۲ پیمانه
  • عسل یک قاشق سوپ خوری
  • آرد سفید ۱۲۵ گرم یا یک پیمانه
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • نمک نوک قاشق چای خوری

دستور پخت پنکیک نازک و نرم و لطیف و خوشمزه

طرز تهیه پنکیک نازک و نرم و لطیف و خوشمزه

برای شروع ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن دستی چند دقیقه ایی میزنیم تا با هم مخلوط بشن.

روغن رو اضافه کرده و‌ در حد مخلوط شدن هم میزنیم. سپس شیر و عسل رو اضافه میکنیم و باز هم زده تا مایه یکدست و شکر حل بشه.

در ادامه مخلوط الک شده آرد، بیکینگ پودر و نمک رو در دو مرحله اضافه و با همزن دستی دورانی مخلوط میکنیم تا مایه صاف و یکدست بشه، بیش از اندازه هم نزنید.

سپس تابه را روی حرارت متوسط گذاشته و به اندازه یه ملاقه از مایه توش میریزیم و اجازه میدیم روش حباب بزنه.

تابه رو اصلا چرب نکنید. تابه بدون خط و خش باشه.

وقتی حباب زد با کمک لیسک پنکیک رو پشت و رو میکنیم (تابه رو بلند کرده یه کم مایل کنید و لیسک رو آروم زیر پنکیک برده و بلندش کنین) و میذاریم دو دقیقه دیگه رو حرارت بمونه و تمام.

نکات مهم پخت پنکیک نازک و نرم و لطیف

  • لازم به ذکره که فقط یه طرف پنکیک صاف و خوشگل درمیاد. شما فکر نکنی که راه رو اشتباه رفتی.
  • وقتی میخوای مایه رو تو تابه بریزی یه دفعه و سریع بریز تا سطح پنکیک تمیز در بیاد.
  • اینجور نباشه که مثلا یه ملاقه ریختی بعد دیدی کمه و دوباره بریزی.
  • هر یه پنکیکی که درست میکنی کف تابه رو با دستمال خشک تمیز کن.
  • بین درست کردن پنکیک ها وقفه نیفته در این صورت به آخری ها که برسه دیگه به تمیزی سری های اول در نمیاد.
  • پیمانه و قاشق ها استاندارد قنادیه.
  • من همه مراحل رو با همزن دستی انجام دادم.