طرز پخت یه پنکیک نازک و نرم و خوشمزه براتون آوردم. از بین دستور پخت های پنکیک زیادی که تست کردم این بهترین شد و براتون آمادهش کردم. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه پنکیک نازک و نرم و لطیف
- تخممرغ یک عدد ۶۰ گرمی با احتساب پوست
- شکر دانه ریز ۷۰ گرم
- وانیل کمی
- روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
- شیر ۱۲۵ میل یا گرم یا ۱/۲ پیمانه
- عسل یک قاشق سوپ خوری
- آرد سفید ۱۲۵ گرم یا یک پیمانه
- بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
- نمک نوک قاشق چای خوری
دستور پخت پنکیک نازک و نرم و لطیف و خوشمزه
برای شروع ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن دستی چند دقیقه ایی میزنیم تا با هم مخلوط بشن.
روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. سپس شیر و عسل رو اضافه میکنیم و باز هم زده تا مایه یکدست و شکر حل بشه.
در ادامه مخلوط الک شده آرد، بیکینگ پودر و نمک رو در دو مرحله اضافه و با همزن دستی دورانی مخلوط میکنیم تا مایه صاف و یکدست بشه، بیش از اندازه هم نزنید.
سپس تابه را روی حرارت متوسط گذاشته و به اندازه یه ملاقه از مایه توش میریزیم و اجازه میدیم روش حباب بزنه.
تابه رو اصلا چرب نکنید. تابه بدون خط و خش باشه.
وقتی حباب زد با کمک لیسک پنکیک رو پشت و رو میکنیم (تابه رو بلند کرده یه کم مایل کنید و لیسک رو آروم زیر پنکیک برده و بلندش کنین) و میذاریم دو دقیقه دیگه رو حرارت بمونه و تمام.
نکات مهم پخت پنکیک نازک و نرم و لطیف
- لازم به ذکره که فقط یه طرف پنکیک صاف و خوشگل درمیاد. شما فکر نکنی که راه رو اشتباه رفتی.
- وقتی میخوای مایه رو تو تابه بریزی یه دفعه و سریع بریز تا سطح پنکیک تمیز در بیاد.
- اینجور نباشه که مثلا یه ملاقه ریختی بعد دیدی کمه و دوباره بریزی.
- هر یه پنکیکی که درست میکنی کف تابه رو با دستمال خشک تمیز کن.
- بین درست کردن پنکیک ها وقفه نیفته در این صورت به آخری ها که برسه دیگه به تمیزی سری های اول در نمیاد.
- پیمانه و قاشق ها استاندارد قنادیه.
- من همه مراحل رو با همزن دستی انجام دادم.