شیرینی مرنگ هم برای عید خوبه و هم به دلیل رنگ پذیری بالایی که داره برای تزئین کیک و دسر میتونه یه انتخاب خوب باشه! امیدوارم خوشتون بیاد و استفاده کنید. مرنگ یه شیرینی جذابه که بیشتر از این که خوشمزه باشه خوشگله!
مواد لازم برای تهیه مرنگ
- سفیده تخم مرغ 500 گرم (مقدار کارگاهی) خانگی 50 گرم (مقدار خانگی)
- شکرسائیده 1 کیلوم گرم (مقدار کارگاهی) 100 گرم (مقدار خانگی)
- جوهرلیمو نصف قاشق چای خوری (مقدار کارگاهی) یک پنس (مقدار خانگی)
طرز تهیه مرنگ بدون کرم تارتار به روش قنادی
برای شروع ابتدا سفیده تخم مرغ رو به همراه شکر ساییده مخلوط کنید و با سری مفتول با دنده دو بزنید تا مخلوط بشه.
سپس جوهر لیمو رو اضافه کنید و دستگاه رو به دنده سه انتقال بدید و به زدن ادامه دهید.
نکته مهم اینه که قله نهایی مرنگ شما بستگی به حجم مواد و دور تند همزن شما داره و هر چی موادتون بیشتر باشه زمان بیشتری میبره و اگه کمتر باشه زمان کمتر. پس بین پنج الی ده دقیقه زمان میبره اگه خونگی زدید تقریباً بین پنج الی هفت دقیقه زمان میبره تا به فرم نهایی برسه.
بعد از فرم کامل رنگ مورد علاقه یا اسانس مورد نظر رو اضافه کنید. مثل اسانس نارگیل خیلی بهتره. مواد آماده شده رو توی قیف بریزید و به هر شکل دوست دارید پایپ کنید در آخر روی اون خرفه یا نارگیل به صورت دلخواه بریزید و داخل فر از قبل گرم شده در دمای 80 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت پخت کنید تا مرنگ شما کامل خشک بشه.
نکته های مهم پخت مرنگ
- حتما ظرفی که میخواین سفیده هارو توش بذارید باید تمیز و عاری از چربی باشه.
- جوهر لیمو رو پودر کنید خیلی بهتره.
- به جای جوهر لیمو میتونید آبلیمو هم بزنید.
- اسانس نارگیل هم بزنید طعمش فوق العاده میشه.
- اگه دوست داشتین میتونین مرنگ رو پخت ندین و توی هوای آزاد بزارید تا کامل خشک بشه تقریباً بیست و چهار ساعت زمان میبره.