3.8/5 - (159 امتیاز)

حلوای بحرینی اصیل با آسونترین روش! حلوا بحرینی یه دسر ساده و خوشمزه و کم هزینه که توی قشم برای عید ها مراسم ها و جشن ها سرو میشه. پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید طعم فوق العاده ای داره. با خیال راحت با این دستور حلوا بحرینی رو می تونید درست کنید چون تجربه بیش از 20 سال پختن این حلوا و نکات ریز رو نوشتم. با این روش حلوا بحرینی با بهترین بافت در عرض 2.5 ساعت آماده میشه و دیگه لازم نیست 4 تا 5 ساعت پای گاز وایستید هم بزنید و مشکلات درست کردن کارامل و سفت و سنگی شدن شکر رو هم دیگه ندارید با این روش.

مواد لازم برای تهیه حلوا بحرینی

  • شکر قهوه ای 2 لیوان
  • شکر سفید 2 لیوان
  • آب داغ 7 لیوان
  • نشاسته ذرت 1 لیوان
  • آب سرد 1 لیوان
  • روغن اصیل نصف لیوان (یا هر روغن دلخواهی)
  • کره نرم شده 50 گرم (می تونید فقط روغن جامد استفاده کنید)
  • گلاب 1 لیوان
  • هل 1 قاشق مرباخوری
  • زعفران
  • مغز دلخواه (گردو، پسته، بادام، بادام هندی، فندوق)

با هر پیمانه ای از استکان گرفته تا کاسه بزرگ می تونید اندازه گیری کنید.

طرز تهیه حلوا بحرینی

طرز تهیه حلوا بحرینی

نشاسته ذرت را با یک لیوان آب سرد حل کرده کنار بذارید.

شکرها را با هم مخلوط کنید، آب داغ را ریخته، حرارت را روشن کنید هم بزنید تا شکر حل بشه وقتی شروع به جوشیدن کرد و شکر کاملا حل شد، حرارت را کم کم کنید و مخلوط نشاسته ذرت و آب را بریزید و هم بزنید، نکته مهم در تمام طول پخت حرارت ملایم باشه.

حلوا را هر 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا ته نگیره. وقتی شروع کرد به غلیظ شدن، روغن را بریزید و خوب مخلوط کنید.

بعد از 1 ساعت کره نرم شده در دمای اتاق را بریزید و مخلوط کنید، تو این مدت مثل قبل هر از 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا حلوا ته نگیره.

بعد از حدود دو ساعت از زمان پخت، حلوا از دیواره ها جدا میشه، مخلوط گلاب و زعفران و هل را بریزید و هم بزنید حدود ربع ساعت روی حرارت باشه تا حلوا غلیظ بشه، مغزها را بریزید و خوب مخلوط کنید.

حلوا را در ظرف بریزید می تونید کمی مغز و رشته های زعفران برای تزئین بریزید.

کل زمان پخت این حلوا حدود 2.5 ساعت است.

قابلمه ای که استفاده می کنید، حتما ته ضخیمی داشته باشه، بهتره قابلمه لعابی باشه.

بهتره از قاشق چوبی استفاده کنید از کف گیر سلیکونی و پلاستیکی استفاده نکنید.

اگر فقط شکر سفید میریزید، شکر و آب را با هم روی حرارت بذارید تا حل بشه بعد نصف لیوان شیره خرما یا انگور یا کاراملی که در بسته های کرم کارامل گذاشته بریزید یا اینکه شکر را کارامل کنید بعد آب داغ بریزید وقتی آب را ریختید کارامل سفت میشه نگران نباشید هم بزنید تا شکر کم کم حل بشه.