4/5 - (85 امتیاز)

کوکی هلویی با ظاهر دلبرش و طعم بی نظیرش رو فقط با امتحان کردن می تونید مطمئن بشید، یه کوکی خاص، متفاوت و جذاب که دل هر کسی رو میبره!

مواد لازم برای تهیه کوکی هلویی

  • 200 گرم شکر دانه ریز
  • 350 گرم آرد (2 و نیم تا 3 پیمانه)
  • 2 عدد تخم مرغ متوسط
  • 70 گرم خامه ترش (یا شیر ولرم)
  • 60 گرم کره هم دمای محیط (یا روغن مایع)
  • 1 قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
  • 1 و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • زست یک عدد لیمو یا پرتقال

طرز تهیه کوکی هلویی

طرز تهیه کوکی هلویی شیک و خوشمزه

برای شروع ابتدا کره و شکر و وانیل رو با همزن زده تا کاملا مخلوط بشن. تخم مرغ ها رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

خامه و زست لیمو رو هم بهش اضافه کرده و هم می زنیم. دو سوم از آرد رو به همراه بکینگ پودر بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مابقی آرد رو روی سطح کار ریخته و آروم آروم به خمیر اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم.

خمیر رو نیم ساعت داخل محیط استراحت داده و بعد گلوله هایی ازش جدا کرده، تعدادی رو گرد و تعدادی رو به شکل بیضی حالت داده و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم با فاصله می چینیم.

سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 20 دقیقه میزاریم. بعد از پخت و خنک شدن داخل کوکی ها رو با قاشق کمی خالی کرده و با شیر عسلی رقیق شده با آب یا شیر خالی مرطوب می کنیم و با خامه یا کرمفیل یا مارمالاد پر کرده و دوتا کوکی رو بهم فشار میدیم و 10 دقیقه داخل فریزر میزاریم تا کاملاً بهم بچسبن.

داخل چندتا کاسه رانی هلو یا مخلوط آب و شکر ریخته و رنگ خوراکی دلخواه رو بهش اضافه کرده و کوکی ها رو داخلش زده و روی دستمال گذاشته تا رنگ اضافی خارج بشه و بعد داخل شکر می غلتونیم.

من هر طرف کوکی رو داخل یه رنگ زدم تا رنگی رنگی بشه و قشنگتر. این کوکی های جذاب و خوشمزه رو حتماً امتحان کنید. نوش جان

میزان آرد تقریبی هستش ممکنه بیشتر نیاز بشه.